Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jeste bilo gresaka ali za tim koje pred ovu sezonu najavio u najmanju ruku isti uspeh u evropi, tj pohod na Usatog (koji se ceka jos od 95) to me sme da bude izgovor.
    Znas ono kada guzis sa loptom 90 i kusur minuta i trtis se oko protivnickog gola i ne uradis nista. Ispadose ovi Nemci sada neki majstori odbrane i kao da su takticki odigrali maestralno i zatvorili sve prilaze svom golu, a nije da je bas tako, vise su ovi "nasi" ispali nesposobni
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Vidi ne znam ko je i kako sta najavljivao,ali za tim koji trpi smjenu generacija i kojem su otisla 2 vrlo bitno igraca i Pirlo(koji je bitan,ali vec forma u silaznoj putanji i nije vazan bio kao Vidal i Tevez) je nemoguce bilo sta pretpostavljati i najavljivati...generalno smatram da je ova grupa igraca jako dobra i da su pojacanja odlicna,ali ima tu mladosti kojoj je udarila krv u glavu i bice potrebno vrijeme da se to sve slegne
      Last edited by AK47; 21-10-15, 22:46.
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
        Vidi ne znam ko je i kako sta najavljivao,ali za tim koji trpi smjenu generacija i kojem su otisla 2 vrlo bitno igraca i Pirlo(koji je bitan,ali vec forma u silaznoj putanji i nije vazan bio kao Vidal i Tevez) je nemoguce bilo sta pretpostavljati i najavljivati...generalno smatram da je ova grupa igraca jako dobra i da su pojacanja odlicna,ali ima tu mladosti kojoj je udarila krv u glavu i bice potrebno vrijeme da se to sve slegne
        Realno ja bi bio srecan samo da vidim uspon forme, jer jedino sto od fudbala i pratim u poslednje vreme je Juventus i nesto ne vidim naznake da ide na bolje. Naravno da cu im dati jos vremena i naravno da necu da budem pesimista.
        A to za "najavu" to je medijska kampanja koja se vrtela jos od proslosezonskog izgubljenog finala.
        U Evropi je do ovog meca fino islo, naravno i posle ovog su sanse da se prodje grupa ogromne, ali mora malo da krene i u Kalcu, da bi se uslo u rutinu pobedjivanja i steklo samopouzdanje.
        Atalanta bi trebalo da se dobije pa onda dalje. Jos malo pa ce i gradski derbi....
        Nekako mi sve mirise na iks i u gostima sa Nemcima i komplikovanje u grupi. Ali necu da mracim.
        sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Makar je jedan rekord oboren
          http://www.sportske.net/vest/medjuna...na-241394.html
          sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Jeste bilo gresaka ali za tim koje pred ovu sezonu najavio u najmanju ruku isti uspeh u evropi, tj pohod na Usatog (koji se ceka jos od 95) to me sme da bude izgovor.
            Znas ono kada guzis sa loptom 90 i kusur minuta i trtis se oko protivnickog gola i ne uradis nista. Ispadose ovi Nemci sada neki majstori odbrane i kao da su takticki odigrali maestralno i zatvorili sve prilaze svom golu, a nije da je bas tako, vise su ovi "nasi" ispali nesposobni
            Originally posted by Sandugp View Post
            Realno ja bi bio srecan samo da vidim uspon forme, jer jedino sto od fudbala i pratim u poslednje vreme je Juventus i nesto ne vidim naznake da ide na bolje. Naravno da cu im dati jos vremena i naravno da necu da budem pesimista.
            A to za "najavu" to je medijska kampanja koja se vrtela jos od proslosezonskog izgubljenog finala.
            U Evropi je do ovog meca fino islo, naravno i posle ovog su sanse da se prodje grupa ogromne, ali mora malo da krene i u Kalcu, da bi se uslo u rutinu pobedjivanja i steklo samopouzdanje.
            Atalanta bi trebalo da se dobije pa onda dalje. Jos malo pa ce i gradski derbi....
            Nekako mi sve mirise na iks i u gostima sa Nemcima i komplikovanje u grupi. Ali necu da mracim.
            Pa prošle godine smo jedva prošli grupu, kiksnuli u Pireju ako se sećaš i ušli u finale, imali vrh sezonu, još je rano za nagađanja....

Što se Skudeta tiče, rekao sam već da ćemo imati našu šansu, a koliko smo kadri trenutno će biti upravo odgovor tada kada se šansa pojavi.

Ide nam sada serija lakših mečeva, da iskoristimo to kao i gostovanje u Gladbahu kada se oni neće braniti kao sinoć jer oni u tom meču ako ne uzmu sva tri mislim da nemaju nikakve šanse da idu dalje, tako da biće to sigurno bolja tekma po nas.

I treće napad Mandžukić-Morata je jedan od najnekompaktnijih napada koji sam gledao u poslednje vreme, porpilično slični tipovi igrača, mora tu jedan Dibala da bude da razbije monotoniju i automatizam u završnih 30 metara od protivničkog gola, mora, ili da se dovede AMC pa da možeš da igraš sa pomenutim tandemom gore.

Comment

• Sa poslednjim pasosom se i te kako slazem, nije to islo nikako.

Prola sezona je prica za sebe tu smo snagu crpeli iz sigurne dominantne ligaske predstave, i onda je sve moglo biti lakse u Evropi. Ova sezona i ako je jos uvek rano govoriti je pocela nekako totalno obrnuto. U ls dve sigurne pobede a u Kalcu da ih jebes ne mogu dve pobede da svezu. Samo da se Dibala uigra i da bude fizicki fit bice to sve ok. Ja u njega velike nade polazem. On bi mogao da bude prava svetska klasa, pod uslovom de se njegov potencijal usmeri kako treba.
              sigpic

Comment

• Dybala/Morata bas ima tu raznovrsnost i kompaktnost barem u teoriji ne znam zasto Max to vise ne isforsira...protiv Bologne sasvim ok ferceralo
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ма jasno ko dan sve, Dibala-Alvaro je najbolje što imamo u ovom trenutku i ujedno napad koji kroz npr. dve godine, ako se sačuva skupa , može da bude i najjači na planeti.

Treba to gurati po svaku cenu, a da ova dvojica sa klupe samo dodaju kad treba i da rotiraju u Seriji A protiv tanjih timova.

Msm da ceo svet to vidi sem Maxa.

Mandžukić juče eto ne sećam se da je loptu primio. Bezopasan totalno.

Comment

• Srecan rodjendan Alvaro majstore,ziv bio i nadavao se golova u nasem dresu.

Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Danas je 118. rodjendan nasem klubu,pa neka je sa srecom i da se naosvajamo jos mnogo titula i trofeja.
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Srecan rodjendan mom omiljenom fudbaleru,ziveo nam ti jos puno godina.
                        Dreams are coming true.

Comment

• http://mondo.rs/a849587/Top-Liste/Sp...h-odbrana.html

Comment

• Comment

• sigpic

Comment

• Odlican je Dybala za sad.
                                Dreams are coming true.

Comment

Working...
                                X