Dobru priliku iskoristio Juve. Samo da mu Alegri nađe poziciju...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Već vidim neki 4-3-3 sa napadom Morata-Mandžukić-Kvardado, baš lepo to zvuči.
Bufon - Lištajner, Bonući, Kjelini, Aleks Sandro - Pogba, Markizio, Kedira - Morata, Mandžukić, Kvardado - opet najjača postava u ligi zasigurno.
Što se Zaze tiče umešala se Sevilja, šta sad oni koji moj hoće kad su hteli i Ljorentea i na kraju ćorak, a Montolivo priča je za sada na bazi tračeva, dok se priča da se sa Interom ganjamo za Lamelu, čim smo se sa nekim ganjali da l Interom, da l Napolijem, da l Romom prepustili smo im igrača i uvek se ispostavilo kao pogodak od Inlera, preko Iturbea, do Šaćirija, aj neka bude i sada tako
Comment
-
Nikad Mandzuka centralno ispred mog brata rodjenog...sve mi tesko kad to i pomislim da ce da se desi
Mada voli Allegri Marija ne bih se iznenadio
Daj nam gore Dybala-Alvaro grande da se veselimo na arenasport kanalimaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Originally posted by AK47 View PostPa daj nam onda gore Pereyra bratic da ide na 10,iza ta ista trojka i gore Dybalica i otac igre svake...mada Mandzuka nece lako iz prve postave osjeti se to u zraku da ga Max preferira
Originally posted by Prototype View PostSkontace Alegri da mu je Morata mnogo potrebniji u LS, svestraniji je igrac od Mandze.
Comment
-
Cuadrado je doveden jer se ukazala prilika, msm da nije bio u nekim dugorocnim planovima, plus doveden na pozajmicu. Nesto ne verujem da cemo zrtvovati Lichta tek tako, ako Cuadrado bude igrao, igrace desno/levo krilo. Cak i CMF. Ima bas dosta igraca za rotaciju i mali milion mogucnosti kada su formacije u pitanju.
Comment
-
Negde procitah da smo raskinuli ugovor sa Ljorenteom obostrano tako da ce on kao slobodan igrac otici u Sevilju. Jedan veliki LOL ovde,mogli smo da ga prodamo mirne duse za nekih 12 miliona i na kraju corak.Sve najbolje mu zelim i hvala mu za sve.
Sevilja takodje zainteresovana za Islu za kog Juve trazi 8 miliona hahaha,decko je kanta ne vredi ni 2 miliona ali ako ponude preko 5 teraj to govno.
Witselov agent #Napolitano:"Juve? Da, postoje kontakti, ali ne direktno sa mnom. Zenit traži 30 miliona, ali je to podložno promjenama. Moj igrač je već rekao da Juventusu."Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Nzm kako da gledam na to sa Ljorenteom, otarisli smo se plate sad kome će te pare da preusmere, nadam se ka npr. Draksleru. Ljorente očigledno nema više mesta u Juveu, teško da bi spojio 400 minuta na terenu i kao takav sa onom platom je bio suvišan. Zaza će to da pokrije, samo mi je krivo što ćemo i njega brzo da potrošimo, neće on imati prostora pored Morate, Dibale i Mandže, plus pitanje je gde se tu na kraju vidi Kvardado.
Težak je ovaj period tranzicije, ovako je bilo i pre četiri, pet sezona, samo gomilaš igrače a pojma nemaš šta će se na kraju dogoditi. Mada ništa od ovog ne bi bilo da se Kedira nije povredio, mirni bi mi sad bili i ganjali neku eventualno 10-ku, ovako on je upitnik i tu se pravi rupa u rosteru. Videćemo šta nam donose naredni dani na transfer polju, a sutra sa kim se ganjamo u grupi LŠ.
Comment
-
Comment