Originally posted by KingEric7
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Wilshere - That was a massive win for us
‘We dominated the game and if we’d drawn, it would have been criminal. It was a massive relief to get the three points’
http://www.arsenal.com/news/news-arc...ive-win-for-us
Jack o jucerasnjem mecu."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Kako RVP-u lepo stoji onaj crveni dres.. Inace kupio sam njegov dres pre nekih mesec dana(verovali ili ne trazio sam ga citavih godinu dana).
Tako da sada u kolekciji imam RVP-a, Adebayora, Rosickog, Arshavina i Fabregasa sto se Arsenalovih dresova tice.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostKako RVP-u lepo stoji onaj crveni dres.. Inace kupio sam njegov dres pre nekih mesec dana(verovali ili ne trazio sam ga citavih godinu dana).
Tako da sada u kolekciji imam RVP-a, Adebayora, Rosickog, Arshavina i Fabregasa sto se Arsenalovih dresova tice."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostCekaj,sad kupio dres RVP-a
Kako cete biti kaznjeni za ovo podcjenjivanje tate,ali ne mumija nego DembeleaOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Dobro bi Arsenalu legao iskusni golman od tridesetak godina. Nije mi jasno st AW nije zagrizao kod Lorisa kada je trebalo, vrhunski golman, sto je pokazao i u Premier ligi. Shay Given se milion puta povezivao sa Arsenalom, ali su puno trazili za njega, mozda mu je sada opala malo cena, pa je pristupacniji, dok bi Julio Cesar jako dobro legao ovom timu, ima i iskustvo, a i znanje.
Najrealnija opcija je ipak Reina kome ako se ne varam istice ugovor, a kao i Given vise puta je povezivan sa nama. Koliko sam ga pre zele u nasem timu, toliko sada mislim da nam ne treba, previse kiksira. Sve u svemu nije Voja za prvu postavu, ne jos, a kao sto ste i vi naveli nema od koga da uci.If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Comment
Comment