Gledao sam rasporede, od Tottenhama i Chelsea, vi imate nekako i najlaksi, mada je generalno mala razlika... A i nekako mislim da u PL ne postoji lak raspored, all is possible... Mi imamo mozda i laksi raspored, ali mi nismo bitni zaista...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Originally posted by Freshman91 View PostDaleko od toga... Da si rekao Bale i Moussa pola ekipe, pa i da razmislim...
Bale je za njih ove sezone ono sto je Robin bio za nas prosle."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostBale je za njih ove sezone ono sto je Robin bio za nas prosle.
Lennon je isto jedan od razloga sjajne igre ranije u sezoni, ali kako slabije sada igra, tako je igra Spursa slabija. Isto tako nema ni Defoa koji je bio sjajan na pocetku...Last edited by Freshman; 24-02-13, 18:01.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Woja meni se cini da trpi mnogo zbog stopera. Mora da brani iz teskih pozicija i onda iz laganih napravi glupost. Kakav don Vito, to Arsenalu najmanje treba. Arsenalu treba neka lisica od 35 godina na golu da bude u rotaciji sa Wojom jer to iskustvo samo moze skinuti pritisak sa njegasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Voja u poslednje vreme pravi nenormalne greske ne znam sta mu je kad se setim na pocetku kako je branio lik ja sam bio siguran da ce biti world class golman a sto duze igra sve je gori :/Last edited by Lord Gangarić; 24-02-13, 18:32.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Second season complex ne moze biti nikako, od toga pati OX, al ovo je njemu sada vec treca godina u prvom timu tako da nema sanse da pati od toga. Pravi kriminal greske, ali brani i nemoguce stvari nesto slicno De Gea-i.
Ne znam, nadam se da ga Wenger nece ugusiti s nekim preplacenim golmanom. Arsenalu treba stariji golman koji je branio u Engleskoj bez kikseva.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Obojica su klinci, treba ih istrpeti sa tim sto ja mislim da je "Voja" potkovan za PL dok ovaj nas nije i da bi bio bog za par godina ako bi promenio ligu i vratio se recimo u Primeru.
Nazalost obojica su slabiji od Kurtoe, za koga mislim da ce biti najbolji golman za par godina na svetu.sigpic
Comment
Comment