Savrseno pojacanje za Arsenal, i za sada i za buduncost... Samo i dalje vam treba zadnji vezni, to mora prioritet biti...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostSavrseno pojacanje za Arsenal, i za sada i za buduncost... Samo i dalje vam treba zadnji vezni, to mora prioritet biti..."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Strasan posao je Draxler , za mene najbolji igrac Schalkea , bas momak briljira ..
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostPokidao Gonalons protiv Montpelliera, sjajan je to igrac, samo sam rekao da nije nekakav specijalista, ali je to odlican igrac...
@Gang, ako vec kacimo klipove:
Majstor"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by CARTEL1970 View PostAjstajne, koga foliras da i dalje verujes u kvalitete Girouda kada i sam vidis da te blam i na avatar da ga stavissigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
mi ćemo i dalje imati strpljenja za mlade-talentovane (čitaj ramsey,walcot,dzenksinson itd) kao i za nepriviknute (čitaj giroud,gervinho itd) ... čekaće se "sledeća" sezona kad će se oni konačno pokazati u najboljem svijetlu, kad će konačno pokazati šta zaista znaju..
Aaa ondaaa... onda će se vjerovatno dobro prodati, kao i njihovi prethodnici. and here we go againLast edited by el hombre; 22-04-13, 01:37.
Comment
-
Akisa da on tebe ne privlaci seksualno malo kad je vec na terenu balvan balvan?
Nego da batalimo mi manekeneSpominje se kako bi Bould mogao da zameni Pulisa na klupi Stouka , iskreno meni je ovo nelogicno alo opet procitao sam na par portala :S
Last edited by Lord Gangarić; 22-04-13, 11:49.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment