Mannone - solidan kao i uvek, nije mogao nista kod golova
Jenkinson - neprimetan
Mertesacker - po meni je bio najbolji u odbrani danas, par puta je uklizavao i odlicno blokirao sut
Vermaelen - prosecan
Andre Santos - skroz mi je nesiguran na poziciji beka, mnogo mi je bolje kada gledam Gibbsa na toj poziciji.
Coquellin - solidan, po meni je bio najbolji u veznom redu
Arteta - par puta je gubio loptu na sredini, i on je dosta lose odigrao
Cazorla - opala forma, mada verujem da ce se on dici
Podolski - imao prodor po levoj strani, ostalo nista posebno
Ramsey - prvi put cu reci da je bio ocajan(a kad ja koji sam ga uvek branio kazem da je tako, onda je tako)
Gervinho - mogao bih za njega napisati kilometarski komentar, ali cu samo napisati KLUPA !
Ne znam samo zasto toliko cekaju da vrse izmene kada vide da ne ide. Ako se ne varam Giroud je usao tek negde posle 70-og minuta. . A Arshavin i Gnabry posle 80-og.
Jenkinson - neprimetan
Mertesacker - po meni je bio najbolji u odbrani danas, par puta je uklizavao i odlicno blokirao sut
Vermaelen - prosecan
Andre Santos - skroz mi je nesiguran na poziciji beka, mnogo mi je bolje kada gledam Gibbsa na toj poziciji.
Coquellin - solidan, po meni je bio najbolji u veznom redu
Arteta - par puta je gubio loptu na sredini, i on je dosta lose odigrao
Cazorla - opala forma, mada verujem da ce se on dici
Podolski - imao prodor po levoj strani, ostalo nista posebno
Ramsey - prvi put cu reci da je bio ocajan(a kad ja koji sam ga uvek branio kazem da je tako, onda je tako)
Gervinho - mogao bih za njega napisati kilometarski komentar, ali cu samo napisati KLUPA !
Ne znam samo zasto toliko cekaju da vrse izmene kada vide da ne ide. Ako se ne varam Giroud je usao tek negde posle 70-og minuta. . A Arshavin i Gnabry posle 80-og.
Comment