Jack W se vraća za par dana! Ništa ozbiljno. Nek ide ko oće i nek dolazi ko želi, meni je postalo bitno jedino da gledam fudbal onih koji se daju za ovaj klub!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Arsene Wenger has also been talking about Arsenal interest in Bordeaux's Malcom, Theo Walcott's future and transfer plans this month.
On Malcom: "He is a good player but nothing is happening. We are not on that case at the moment."
On Walcott: "I cannot tell you much more. Sam [Allardyce] has made that statement but Theo Walcott is here. Everybody wants to play."
On transfers: "I don't rule it out. We are in the market and we are active. But I don't want to give news that I cannot confirm. Things change very quickly."Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Comment
-
Kako smo postali prosecna ekipa sto se igrackog kadra tice, suv prosek. A uzeti u obzir koliko smo slabi na gostovanjima bukvalno nista ne treba ocekivati.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ma sta ste potonuli braco Ganeri, bice ovo lagana 3 boda. Laca mora da proradi, Remzi se oporavio očekujem ga u drugom poluvremenu imao je pauzu dobrih 5 nedelja. Ovaj Malkom je zamena za Aleksisa a Ozil izgleda ostaje kod nas po najnovijim špekulacijamaLast edited by krele90; 14-01-18, 13:46.
Comment
-
Ja kad vidim ovog Iwobija u prvih 11 odmah mi se ne gleda utakmica, retko ogranicen igrac, nista od njega nece biti, steta sto se toliko forsira.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Tobdzija View PostJa kad vidim ovog Iwobija u prvih 11 odmah mi se ne gleda utakmica, retko ogranicen igrac, nista od njega nece biti, steta sto se toliko forsira.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Comment
-
I da covek ne krivi Alexisa sto zeli da ide,ne pretvara se ,odradio je na profi nivou meceve sto je pocinjao,Gubio je dosta lopti ali donosio nam je i bodove..
.....Od uprave do samih igraca,svi treba da preuzmu krivicu,al naravno da se namece mendzer prvo i treba,al dobro rekao bi zna on sta radi,al veze nema...sigpic
Comment
Comment