Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jack W se vraća za par dana! Ništa ozbiljno. Nek ide ko oće i nek dolazi ko želi, meni je postalo bitno jedino da gledam fudbal onih koji se daju za ovaj klub!
    " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Arsene Wenger has also been talking about Arsenal interest in Bordeaux's Malcom, Theo Walcott's future and transfer plans this month.

On Malcom: "He is a good player but nothing is happening. We are not on that case at the moment."

On Walcott: "I cannot tell you much more. Sam [Allardyce] has made that statement but Theo Walcott is here. Everybody wants to play."

On transfers: "I don't rule it out. We are in the market and we are active. But I don't want to give news that I cannot confirm. Things change very quickly."
      Mnogo je zagonetan Wenger.
      Originally posted by maliajnstajn
      Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Kao i uvek. Wallcot odlazi to je sasvim jasno. Alexis se pokušava zadržati do leta. Ne verujem da ce biti neki veliki dolazaka. Ostaje nam LE i PL imamo dovoljan fond igraca za ta dva takmičenja.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Comment

• sigpic

Comment

• Na ovo sam tek sada naleteo, kraljevski :

sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Valjda ce zavrsiti u citiju
              sigpic

Comment

• Venger IN

Comment

• Nek ide taj dvojac. Nista vrijedno spoemena nisu uradili sa klubom.

Comment

• Princovicu, vracaj stari nick.

Spoiler

Comment

• sigpic

Comment

• Kako smo postali prosecna ekipa sto se igrackog kadra tice, suv prosek. A uzeti u obzir koliko smo slabi na gostovanjima bukvalno nista ne treba ocekivati.

Comment

• Ma sta ste potonuli braco Ganeri, bice ovo lagana 3 boda. Laca mora da proradi, Remzi se oporavio očekujem ga u drugom poluvremenu imao je pauzu dobrih 5 nedelja. Ovaj Malkom je zamena za Aleksisa a Ozil izgleda ostaje kod nas po najnovijim špekulacijama
                          Last edited by krele90; 14-01-18, 13:46.

Comment

• Ja kad vidim ovog Iwobija u prvih 11 odmah mi se ne gleda utakmica, retko ogranicen igrac, nista od njega nece biti, steta sto se toliko forsira.

Comment

• Originally posted by Tobdzija View Post
                              Ja kad vidim ovog Iwobija u prvih 11 odmah mi se ne gleda utakmica, retko ogranicen igrac, nista od njega nece biti, steta sto se toliko forsira.
                              U pravu si i mene isto. Najgore od svega je sto je lik uhvacen pred utakmicu FA kupa u noćnom životu i popio je novcanu kaznu za to ali uošte ne snosi posledice sto se tice svog mesta u timu. Zalece se previse, ali najgore od svega sto nema osećaj za sut...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Comment

• I da covek ne krivi Alexisa sto zeli da ide,ne pretvara se ,odradio je na profi nivou meceve sto je pocinjao,Gubio je dosta lopti ali donosio nam je i bodove..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X