Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ja i dalje mislim da nam je Žiru najkompletniji napadač trenutno i ne bih stavljao ni Volkota ni Kambela pre njega. To što se sinoć desilo jbg može da se nazove loš dan . Henryr je sinoć pričao kako Teo mora da igra što je po meni čista glupost zato što je Teo igrač za utakmice u kojima nemamo posed lopte dok je u utakmicama gde vladamo situacijom potpuno beskoristan .
Nisam stigao da odgledam tekmu sinoć nisam nigde imao prenos i net mi je bio loš ali realno gledajući na situaciju izveo je zadovoljavajuću ekipu imajući u obzir da nas čeka derbi u gostima koliko ovaj vikend i da ključni igrači moraju da se odmore. Jeste bila donekle bitna utakmica ali mi je ova sledeća daleko bitnija .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJel me zajebajes i mislis da je Arteta dobar za Arsenal?sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Moze on sjedit na klupi, moze pomagat mladima, ali ne moze bit prva zamjena kad zapne ili treba rotirat. Moze on i u penziju pa pomagat koliko god hoce kao namjestenik kluba u strucnom stozeru.
Lik ima radijus kretanja ciganke pred vratima pucke kuhinje. Stoji i pilji, tu i tamo se mrdni malo.
Comment
-
Branio sam ja Girouda u mnogo situacija, ali zbog onog sinoc sam bio toliko besan i razocaran da sam bas svasta pisao. Ne znam zasto ste se okomili na Artetu, ja podrzavam Gangrenu u svemu sto kaze u vezi Mikela. Ako je Arteta krivac za sinocni sram, Cazorla nije?
Glavni i jedini krivac za poraz sinoc je Arsen Wenger, ne zna da motivise ekipu, nema plan B, momci izasli na teren sa sramotnim potcenjivackim stavom, a mnogi su se ponasali kao da su na terminu.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment