Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...shaken-6442932
Mertesacker nam imao izgleda laksu saobracajku.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Mesut Ozil ima najviše kreiranih šansi za gol (76) u PL od početka 2015 pa do sada!
Mesut Özil protiv Stoke Citya: 8 kreiranih šansi.
Cesc Fabregas u sezoni 2015/16: 8 kreiranih šansi
Gabriel je do sada odigrao 11 utakmica, od toga Arsenal je dobio 10 meceva, jedan remi i 4 primljena gol
Comment
-
ispratilo se to,zato ga i trpim na fantaziju al dzabe kad ne donosi bodove
btw to mi tako hvatanje za slamku kad se pozivaju na kreirane šanse kao što su hrvati izmislili termin predasistencija zbog Modrića
jbg,lik radi svoj posao,zato je i doveden al dzabe kad ovi jazavci maše sve moguće i nemoguće"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Vidi Juniora sto lajkuje ovu sliku ...ne daj mi lagati Princaro vidi sta je pricao brat nas
Originally posted by maliajnstajnJa kad lupam, ja svjesno lupam to pod jedan..
Pod dva, Fabregas je igrao fudbal s Henryem, Bergkampom, Vierom, Piresom i jos brukom strasnih fudbalera dok je se mladi Mesut slikao sa Saidom Husejinovicem u Werderu...
Fabregas ni blizu kalibar kao Ozil, give me a break, promjeni subjekat i objekat pa da budemo ozbiljniLast edited by AK47; 15-09-15, 00:04.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ne mogu toga da se sjetim,auuuuu pa gdje ces to jbt
Ma nas je Junior ne dam ja ni ko na njega da laje osim ove najuze ekipe ponekad,ali zarobljen je fudbalski u tom svijetu Wengera pa se nekad preracuna malo u tim brojevima
I Gojko je moj burazer i on voli Walcotta,sta li u njemu vide jebem ti ja samo vidim muhu bez glave i to cesto mada mogao bi kao takav u spicu sa jos nekim priznao mi Gojko da sam u pravu tuZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kakvi su gospodari Ak,Princ i Ajnštajn
pa oni mogu da "bleje" u temi Arsenal,vrte neku priču,nit znam šta se dešava nit kuda to vodi
i to pogotovo u kasnim,večernjim satima,kao ispred kakvog dragstora
Spoilera vuče te svaki put da otvoriš temu i vidiš šta se piše"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostJa bi rekao da su Akiju ove starlete mozak popile , suzdrži se malo ljubi te brat popij vodu ode sva krv iz mozga dole
Bit ce prilika jos za Arsenal, jebes poluprazni Maksimirsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment