Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostGeoff Arsenal @GeoffArsenal
Missing. Alex Song. Last seen at Las Ramblas beach selling soft drinks and donuts.
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostGeoff Arsenal @GeoffArsenal
Missing. Alex Song. Last seen at Las Ramblas beach selling soft drinks and donuts.
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSpominjali smo mi njega ovdje na pocetku sezone jel se sjecas, jedno malo cebe,kokice i gledanje velikog Bousquetsa na djelu
Ajnstajne, jel to ona tekma kad je usao s klupe i za 24 minuta dao 2 gola, dobili smo 3-0?"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostNaravno da se secam, jedan od najjacih postova na forumu ikad
Ajnstajne, jel to ona tekma kad je usao s klupe i za 24 minuta dao 2 gola, dobili smo 3-0?
Inace daj nadjite mi taj post o Songu ja ga se ne sjecamsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostDa to je ta, a onda se povrijedio i morao izaci, bio nedovoljno spreman
Inace daj nadjite mi taj post o Songu ja ga se ne sjecam"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment