Bejl je na odlicnom putu da bude u top5-10 igraca na svetu ali mora da nastavi da napreduje i mislim da mora da predje u veci klub.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ne moze se sada Bale porediti sa CR-om, koji igra vec 6-7 godina na vrhunskom nivou. Za par godina ako nastavi ovaj napredak, moze biti top 5 igraca sveta..
Treba da predje u veci klub(Real), pa onda da se vidi. Ako bi eventualno presao u Spaniju, mislim da bi pokidao.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Post
Mene sramota ovo objavit na forumu, a kamo li na twitteru da neko ovo izjavisigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
It's one year to the day that we beat Tottenham 5-2 in that epic turnaround at Emirates Stadium... We play Spurs again on Sunday - what do you think the score will be this time?sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
U nedelju nas ocekuje mec sezone protiv Bale FC,ne znam sta da ocekujem protiv pevaca kako smo ove sezone igrali protiv jacih timova samo smo Bale FC i Liverpool nadigrali ako njih mozemo uzeti u jace timove u Engleskoj.Dobro ce biti ako izvucemo nereseno,duplirati Welsanina,bez Remzike u prvoj postavi i mozemo izvuci nereseno;)
Comment
-
Nikakve koristi od remija. Ako se ne pobedi gubi se opet u toj trci za top 4. U slucaju poraza, pade sve u vodu.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Samo pobjeda dolazi u obzir, ali s remijem kao rezultatom bi bio 50% zadovoljan.
EDIT:
Last edited by maliajnstajn; 26-02-13, 15:23.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSamo pobjeda dolazi u obzir, ali s remijem kao rezultatom bi bio 50% zadovoljan.
EDIT:
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostALI PRAVA REAKCIJA ! Dao bi ti sad 105 reputacija da mogu zivota mi Stvarno je pateticno uporedjivati ta dva igraca , ali opet pilici i njihova prepotentnost prosle godine su ligu osvajali posle 5 kola -.-sigpic
Comment
Comment