Originally posted by Sir Giggsy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Ray View PostBravo majstore, lep trol post
Obrazlozi ti meni po cemu je on strucnjak bez premca u fudbalu!
On osim generacije nepobedivih, i tadasnjih titula reci ti meni kada je on dobijao meceve kada je to zaista bilo potrebno?
Uvek kada je sezona trebala da se prelomi jednom utakmicom, bilo liga ili LS, on je tu uglavnom zakazao.
Ja govorim samo o fudbalskom aspektu... Dakle tu bez premca nije svakako.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostA ti budi koliko toliko objektivan... Da jesi, ne bismo imali sta da pricamo u vezi ovoga.
Niko nije rekao da je najbolji trener ili najbolji znalac samo da je stručnjak u svom poslu što i jeste . Svojim radom i žrtvom za ovaj klub koje ti očigledno ne razumeš jer ne možeš da izbiješ glavu iz peska je zaslužio svake pohvale pravog navijača Arsenala bez obzira na slabiji učinak zadnjih nekoliko godina. Mali je broj trenera koji bi prihvatili da vode ekipu sa onim sredstvima što je on imao posle zidanja stadiona i on je to prihvatio i svesno žrtvovao karijeru zato što voli i klub i što gleda dalje od svog nosa.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
U jednu ruku je u pravu, u drugu ruku se bruka onako nenormalno. Ako ces da ga poredis sa Ronaldom, Mesijem, Suarezom to nije to. Ali ako ga poredis sa 99% ostale buranije onda je svjetska klasa.
Za mene je on igrac svjetske klase, ovi ostali su vanzemaljci.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment