5 bodova od celskija, kako su u raspadu, nista nije nemoguce. Arsenal osvojio vise bodova od chelskog neracunajuci dvomec. Napad na trece mesto!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
JA jos uvijek cekam novi avatar. Wilshire imas vremena do veceras da mi ga dostavis u box
Inace, ove sezone smo u malo boljoj poziciji nego prosle, ne zaostajemo 100 bodova za 4. pozicijom vec samo 1 bod uz utakmicu visesigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Brutalan si Sam pogled na ove 3 djevoke pored ovog cudaka je za plakati
Inace to je glavno bilo danas, proci bez povreda
EDIT: Ipak si se zajebo pa mi poslao mog miljenika na 14 danaLast edited by maliajnstajn; 02-02-13, 21:00.sigpic
Comment
-
Wenger on Shawcross' tackle on Koscielny:
I have to look at it again. I am not completely objective when it comes to Ryan Shawcross! That is why I am bit cautious with my statement." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Last edited by Wilshere_10; 03-02-13, 12:12."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=HyQOYJatfsg
Jeste videli promo za Arsenal - Bayern ? Odlicno uradjen video i muzika mi se jako svidja, dobar instrumental.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Monreal definitivno brze prepoznaje opasnost od Gibbsa, defanzivno mi se cini da je sigurniji nego Gibbs, vjerovatno zato sto se bazirao na defanzivne zadatke i nije znao koliko slobode da naprijed ide ima. Ofanzivno, nemam pojma, ali Stoke nije utakmica na kojoj je obrana bila nesto specijalno testirana. Vidjet cemo ga protiv Sundrlanda, na onom smetlju od terena, gdje se redovno povrijede 2 igraca
Monreala zelim da vidim u vise ofanzivnih zadataka sljedece subote, jer ce vec imati 7 dana treninga i shvatit ce koliko naprijed moze da ide
Protiv Bayerna imam neki cudan osjecaj da ce se ici na produzetke i na kraju na penale, a onda ce Arsenal biti prva ekipa koja je izbacila Bayern na penale ikada.
Realno ocekujem tesku utakmicu, ali ako se uspije pobjediti na Emiratesu, sa 2 gola razlike, ili bar pobijediti 1-0, onda ne vidim razlog zasto ne vjerovati u prolaz dalje, ali otom potom ima do te tekme jos 3 hefte, polako treba dobit prvo Sundrland, Aston Villu i Blackburn, pa onda pricati o Bayernusigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Postima do te tekme jos 3 hefte, polako treba dobit prvo Sundrland, Aston Villu i Blackburn, pa onda pricati o Bayernu" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostE. Nisam ni pogledao u raspored, a bio sam siguran da nisu 3 već 2 utakmice do Bajerna. Onda sam provjerio i vidio da je tako. Moram ti sugerisati da malo manje koristiš intuiciju, a više informacije - baš se pretjerano oslanjaš na nju...
Inace, zar nije mec Fa kupa prije meca s bayernom ili se meni ucinilo? Jedina moguca solucija je onda da je mec sa blackburnom izmedju dvomeca plus jedan ligaski mec, rekao bih everton ili sp*rsi?sigpic
Comment
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment