Originally posted by Freshman91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by D-Wade View PostNemoj bre da me nerviras, ako LFC dobije Arsenal, ima da vam tema eksplodira o LS.Bicete tako blizu tog cetvrtog mesta da je ludilo neizbezbno."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostJos ako Henderson da gol...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostNemoj bre da me nerviras, ako LFC dobije Arsenal, ima da vam tema eksplodira o LS.Bicete tako blizu tog cetvrtog mesta da je ludilo neizbezbno.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostNaravno da ne, nismo mi kao vi Arsenalovci, cast izuzecima, da dizemo Remzije, Volkote i ostatak kompanije u nebesa... Mi smo vec leteli visoko i nisko pali, nece da se ponovi opet, sve sa maximalnom dozom opreznosti prihvatamo...
Nemoj da se brukas Freshko bre.
Pijanog Andy-a me sramota pomenuti, da se ne cudis zasto ga nema.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostJe li ti to mene ozbiljno teras da trazim postove o Henderson-u, Charlie Adam-u, Stewart-u Downing-u i kompaniji?
Nemoj da se brukas Freshko bre.
Pijanog Andy-a me sramota pomenuti, da se ne cudis zasto ga nema.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostTrazi do sutra, ja sam samo Downinga dizao u nebesa...
Charlie fuckin' Adam sa svojim ubojitim pasovima.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostNeshkaro javi se sinko, Henderson pre Neymar-a, javi se Neshkaro...
Charlie fuckin' Adam sa svojim ubojitim pasovima.
Moras priznati da je Adam imao ubojite pasove...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Haj ja bar uzdizem covjeka koji daje golove i asistira, al likove koji veze nemaju sa zivotom j statistika im jos nije na ruku onda stvarno ne znam sta bi trebao.
Jebote nekom je messi, nekome ronaldo, gerrard, lampard itd najdrazi igrac, dok je meni walcott. Shvatite da se ja ne ogranicavam na ono sto ljudi sam pokazuju na terenu dajuci golove. Ja gledam ukupan doprinos timu kao zajednicisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment