Sada cemo imati dva Ozila na terenu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Победа View PostJer fudbal je statistika
Pogledas svaku tekmu prosle sezone bez njega u finalnoj trecini, ne mozemo da se povezemo, uticajan je on mnogo vise, a razocaravas me moj Pobjeda brate, da ti ovako estetski prelijepog igraca ne gotivis.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostTreba mjenjati 2 stvari.
1. Vlasnika
2. Upravu i zaposlene
Alexisa niko ne mirise od saigraca, sada jedini pametan potez, kad cemo vec izgubiti ozbiljne pare na njemu, nema mu igrat sve dok se ne pocne ponasati adekvatno. On ako hoce van form da ide na mundijal, a pitanje je da li ce se Cile kvalifikovati s obzirom na njegovu formu.
Njemu je valjda u interesu da predje u City, da li ce ga City htjeti nakon pola godine ne igranja?
Arsenal drzi sve karte, s obzirom da su se odrekli 60m funti.
Btw, nece ovo uraditi, Wenger je picka.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMetrika je metrika, za njega, bitan podatak plus ne gubi lopte ko Sanchez.
Pogledas svaku tekmu prosle sezone bez njega u finalnoj trecini, ne mozemo da se povezemo, uticajan je on mnogo vise, a razocaravas me moj Pobjeda brate, da ti ovako estetski prelijepog igraca ne gotivis.
Nego kako menjati vlasnika? Zamisli tebi neko da kaže, ajde da prodaš kuću, ne sviđa mi se kako si je uredio?
Comment
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by seskfabregas View PostKlub nam je blago receno u rasulu a vidim da je pojedinim navijacima za to kriva Santijeva povreda...ne mogu da vjerujem da toliko toga loseg zelite da opravdate njegovim izostankom...
U mnogo vecim smo problemima od togasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostJel neko rekao da je Santijeva povreda kriva ? Hajde malo pročitaj post nemoj samo udarati po hejtu i praviti se pametan. Gospode bože neka me iznenadite sa ovim komentarima kao da uopšte ne čitate postove nego eto samo nešto kažete da bi se svađali sa ljudima i popovali. Znači pročitaj post još jednom nekad pre nego što ostaviš ovakav komentar, ako i to ne pomogne pročitaj ga i tri puta.
A da se ne lazemo mnogi su plakali zbog te povrede i "vadili" se na istu
Comment
Comment