Ovo bih oberucke prihvatio, ali rekao je Deschamps da nece pustati reprezentativce da se zajebavaju oko transfera od trenutka kada se budu okupili kao reprezentacija. Veceras igraju protiv Holandije..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Comment
-
Originally posted by Tobdzija View PostKod mene je dan zalosti ako ode Alexis Sanchez, od RVP nijedog igraca nisam toliko obozavao.
Jedva sam cekao sezona da krene, da gledam ovaj duo, kako stvari stoje nista od toga.. No, sacekajmo kraj.
Ne mogu da vjerujem da neko prizeljkuje odlazak najboljeg igraca, i to zadnji dan prelaznog.
Ne mogu da vjerujem da klub sebi dozvoljava takvu situaciju, raspad sistema.
Comment
-
Ne znam zašto sam se ovoga sada setio, prvi put sam opsovao Vengera kada je izveo Piresa 2006 u Parizu, i čini mi se da je to nekako i bila prelomna tačka ka gorem Arsenalusigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Originally posted by Pusjo View Post+1
Jedva sam cekao sezona da krene, da gledam ovaj duo, kako stvari stoje nista od toga.. No, sacekajmo kraj.
Ne mogu da vjerujem da neko prizeljkuje odlazak najboljeg igraca, i to zadnji dan prelaznog.
Ne mogu da vjerujem da klub sebi dozvoljava takvu situaciju, raspad sistema.
To su ili Ozil, Dzaka ili Remzi ;)
Comment
Comment