Kad igras s igracem manje, onda trebas brzinu jer ces igrat na kontre. Koji k ce ti Giroud u napadu u takvoj situaciji?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostJa ne znam kako vi ljudi izdržavate ali meni ni alkohol više ne pomaže. Mada evo pijem čaj od kamilice rekao mi kumara leči sve boljke pa valjda će i ovu moju zvanu tripleta .sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostJa ne znam kako vi ljudi izdržavate ali meni ni alkohol više ne pomaže. Mada evo pijem čaj od kamilice rekao mi kumara leči sve boljke pa valjda će i ovu moju zvanu tripleta .
Comment
-
Sramno smo igrali juče.Ej Čelsi koji su svi živi pregazili ove sezone nas pobeđuju 2 puta. 21% od ukupno bodova kojih su osvojili ove sezone,mi smo im dali.
Sudija ništa nije kriv,krivac za jučerašnji poraz je Venger.Vidim pišu ljudi kako smo dobro igrali sa igračem manje.Pa mi jednu šansu za napadače nismo stvorili akcijom.Volkot covek izgubljen slučaj,pogodi gol svaku 5,6 utakmicu,jedino što je brz i po neki put oduševi nekim golom,setite se protiv Bajerna šta je sve promašivao. Flamini više nije za fudbal. Preveliki ziheraš je Venger, izbacuje Žirua i igramo bez napadača a treba nam pobeda. Biće ovo jos jedna sezona bez titule,samo sto mozda ove godine budemo drugi a ne standardno 4. Vraćaju nam se sad igrači,ali dzabe,kad dodju utakmice koje treba da pobedimo,svi se useru u gaće i nista ne uradimo. Daj Bože da grešim i da osvojimo konačno titulu ove sezone,ali baš ne verujem u to,СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Flamini je i pored gola kriv za Perin crveni. Tacno 5 sekundi Willian ceka da li da gurne pas Costi, a Flamidal je njemi posmatrac. umjesto da mu se unio u facu ili mu nogu slomio i to bi bolje bilo nego da je pustio pas. Debil, sam je izgubio prvi put tekmu na Emiratima. A mogao je i da je pobjedi.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment