Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Prince View Post
    A ne mogu ja Ves da podvlacim provokatore za opciju za koju sam i ja glasao jer smatram da su za pravu opciju glasali . I nisam ja za to da Venger sada ode, nego da se na kraju sezone povuce na neku drugu funkciju u klubu ukoliko klub ima vise ambicije u odnosu na borbu za cetvrto mesto i prolazak grupne faze ls sa drugog mesta.

    Zola, ma sprdam se ja . Ves i kako sam kazes Arsenal najvise pratis, a dobro je cuti i neko objektivnije misljenje .
    Sto je najgore ja sam objektivan,a svrstao si me u provokatore

    Ajnstajne on ako osvoji LS s Arsenalom,ma cak i ako finale bude igrao bilo kad u karijeri od sada pa do kraja ove slavne ere sa Arsenalom ja prestajem pratiti fudbal citiraj me slobodno
    Last edited by AK47; 12-11-14, 13:50.
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3


    #the return

    Comment


    • Jebiga burazeru to si trebao onda davno uraditi. 2006.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

      Comment


      • Ne ne ja sam izricito mislio na ovo sto ti govoris,proslost je proslost...
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3


        #the return

        Comment


        • Da ga nisu sudije ostetile tad, osvojio bi je on pjeske. Raznio Barcelonu sa 10 igraca, dok na scenu nije stupio veliki Manuel Almunia
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

          Comment


          • Ma to je bilo bas davno,ja pricam o sadasnjosti gdje ne moze jacu ekipu skoro da pobjedi...evo i u PL samo ko je pri dnu tabele mu je meta
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3


            #the return

            Comment


            • Jasno je svima da postoje odredjeni problemi i sa taktikom i sa igracima trenutnim. On dok je imao Vieru na sredini niko mu nista nije mogao, sad ima Artetu i prepotentnog Remziku koji si je umislio da je Ronaldo(debeli) licno.

              Rijesti ce on te probleme, izboriti nesto kvalitetno ove sezone i nadam se napokon kesirati igraca tipa Viere, pa da zguzi te dvije godine i preda Gvardioli ili Kloppu posao
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

              Comment


              • Jedva cekam to da vidim,kao i ovih 10 pobjeda sto ce da nanize
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3


                #the return

                Comment


                • Laganizeee
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

                  Comment


                  • Originally posted by AK47 View Post
                    Sto je najgore ja sam objektivan,a svrstao si me u provokatore
                    Pa da vidis kako je meni

                    Comment


                    • Ja nisam imao nista protiv Cicka, sve dok mi nisu brisani postovi odgovora njemu i otuda moj post trazenja da mu se javno napijem krvi ili da ga sklone.

                      A ja se ne sjecam da je iko u temi Uniteda, zvao vaseg menadzera 'olinjali rahitis' ili se brukali na nacin da dizu svoj klub u bozija nebesa, a u stvari klub mu je mediokritet nenormalne vrste. Uostalom o tom covjeku ja nemam sta da pricam, on je osoba sa ocitim psihickim zabludama

                      EDIT:

                      Ozbiljne zajebancije se desavaju na ovom forumu po pitanju postovanja i brisanja istih...
                      Last edited by maliajnstajn; 12-11-14, 15:19.
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

                      Comment


                      • Originally posted by maliajnstajn View Post


                        U tom slucaju, Ox je vec u rupi, pa vi vidite ... aka Alija Sirotanovic :P
                        " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

                        Comment


                        • Dugo me nije bilo, pa da napisem i ja koju o ovoj (za sada) ocajnoj sezoni.
                          Kao i svake sezone, rezultati su nam jako nepredvidivi, pa me to i ne pogadja previse. Nasuprot rezultatima, igra nam je apsolutno jednolicna, bez ikakve lucidnosti i organizacije. Kad smo kod organizacije, odbrana nikako ne moze da se nazove dostojnom za PL, kako zbog povreda, tako zbog (navodnog) Wengerovog ogranicavanja nadleznosti Bouldu u radu sa njima. Ovo me ne bi zacudilo, pojavio se slican clanak i na Telegraph Footballu o tome da strucni stab nije zadovoljan Wengerovim odlukama. Imam utisak da na sredini terena nedostaje neko da poveze redove, da bude kljucan u kontroli poseda na kom Wenger i zasniva filozofiju, pa mi je forsiranje Ozila na krilu (do povrede) potpuno nejasno i besmisleno, posebno ako se uzme u obzir da je Cazorla od prosle sezone drasticno pao u formi i da nije na nivou za prvu postavu. Sad kad je Ozil povredjen, vidim da se forsira 4-4-2 sa Sanchezom koji ima potpunu slobodu, mada ne verujem da je to resenje na duze staze. Ipak, nakon onog smesnog pokusaja s formacijom 4-1-4-1, ni ova promena me ne bi iznenadila ali bi otvorila pitanje Ozilove pozicije kada se Nemac vrati nakon povrede. On mora da igra iza napdaca, tu sav njegov kvalitet dolazi do izrazaja, posebno uz Walcotta, Sancheza i Welbecka koji se odlicno krecu. Ako ga Wenger vidi na drugom mestu, jedan od njih dvojice mora da napusta klub, ja drugo resenje ne vidim.
                          Gibbs je ove sezone fenomenalan, povrede ga zaobilaze sem one krace pauze septembra, i sto je najvaznije - dobar je u kontinuitetu, postaje vrlo pouzdano resenje na levom beku. Ramsey igra sramotno, momak se ocigledno malo zaneo i valjalo bi ga preseliti na klupu u narednom periodu. Wilshere tera po svom, toplo-hladno, smatram da bi trebalo da dobije vise minuta jer od Ramsey-ja ove sezone sigurno nije losiji (po mom misljenju, dosta bolje partije je pruzao u odnosu na Velsanina) a i nedostaje njegova nepredvidivost u ovim trenucima kad je jedino Sanchez sposoban da nesto izmisli.
                          Ceo tim deluje bezvoljno i "melanholicno", to me najvise nervira i u tome vidim najveci problem. Konkurenti za TOP 4 (pored ovakvog Chelsea-ja prica o tituli je potpuno smesna) takodje ne blistaju, imamo odlicnu priliku da sad napravimo bodovnu zalihu i mirnije udjemo u zahtevan period oko Bozica i Nove godine, ali mi deluje da momcima nedostaje motivacije. Cudi me da je do toga doslo, ocekivao sam da osvajanje FA kupa skine pritisak s ledja, ali se to ocigledno nije desilo.
                          O Wengerovoj buducnosti bi moglo da se iznese dosta argumenata i ZA i PROTIV. Covek je uspeo da Arsenalov ugled u Evropi znacajno podigne, ekonomski doprinos je takodje nemerljiv, najvece zasluge za izgradnju Emirates-a su njegove, on je bio taj koji je uspeo da odrzi Arsenal uprkos finansijskim ogranicenjima u TOP 4, nekako je prirodno da ostane na mestu menadzera i ubira plodove svog rada. Ranije je nedostatak finansijskih resursa bio ocigledan problem zasto je u ekipi bilo dosta "skarta" i zasto su se raznorazni igraci dovodili, ali ovoliko los letnji prelazni rok kao ovaj je bio nedopustiv. Nedostatak defanzivnih igraca i onog famoznog zadnjeg veznog (Schneiderlin o kom dugo pricam ove sezone, kao sto znate, razbija u Southamptonu) nam se trenutno zestoko obija o glavu, a verujem da bi ovi problemi bili manje izrazeni da je Wenger odresio kesu i popunio ta sporna mesta u ekipi. Takodje, plasim se da je u poslednjih nekoliko godina Arsenal potpuno isti, da Wenger ne uvodi bilo kakve inovacije, i ono sto je ocigledno - da nema plan B . Za svako postovanje je doslednost odredjenom stilu igre, ali tvrdoglavo i uporno ponavljanje iste stvari koja ne donosi trofeje nije nimalo pohvalno. Kad se sve uzme u obzir, mislim da je kraj sezone 2015/16 pravi trenutak za rastanak s Wengerom. Dobio je dovoljno vremena da izgradi tim nakon finansijske stabilizacije, na njemu je da to iskoristi. Nadam se da me utisak vara, ali mi deluje da Arsene svoju pricu u Arsenalu nece zavrsiti kao heroj vec da ce ga navijaci pamtiti po rezultatima koji su ispod ocekivanja u finisu mandata na Emiratesu.
                          Last edited by Wilshere_10; 13-11-14, 00:41.
                          "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere


                          Dakle, ti si portir!

                          Comment


                          • Kako nam je tema bila zamrla, sad je dobro, živnula malo

                            Evo i Vilser dosao cim je cuo da Aki funkcije zeli da mu uzme, pa da se iskupi sto ga bilo nije krenuo ove maratonske postove da fura .

                            Povratak Ozila se moze ocekivati tek sledece godine, tacnije za sedam nedelja. Arteta produzio ugovor na jos jednu godinu.

                            Comment


                            • http://www.sportske.net/vest/vremens...to-202189.html

                              Kakva zivotna prica. ALEXIS SANCHEZ
                              Originally posted by maliajnstajn
                              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

                              Comment


                              • Comment

                                Working...
                                X