U ponedeljak ce se odrzati neka specijalna pres konferencija. Pretpostavljam da je Wengerov ugovor u pitanju, eventualno da se ozvanici deal s Pumom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostU ponedeljak ce se odrzati neka specijalna pres konferencija. Pretpostavljam da je Wengerov ugovor u pitanju, eventualno da se ozvanici deal s Pumom.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Johnny Georgopoulos @YanniRamone 15m
Draxler fee/personal terms agreed. Arsenal representatives fly out to Gelsenkirchen tomorrow to wrap up the deal."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostNeki novinar ovo objavio, stvarno ne znam koliko je pouzdan... Slicna vest se vrti i po ovim kvazi portalima.
Ovaj deal se mora sada odraditi, nakon spektakularno svjetskog htjet ce ga 90% evropesigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostFazon je da je i sam Wengerica bio u Njemackoj juce, a Draxler je kao sto znamo na klinici u Minhenu gdje se lijeci od povrede.
Ovaj deal se mora sada odraditi, nakon spektakularno svjetskog htjet ce ga 90% evrope
A sumnjam da nema direktnih letova za Spaniju, pa da mora da odseda do Nemacke.
Officials from Arsenal are in Germany to discuss the transfer of Schalke’s Julian Draxler - they are yet to agree a fee. (Source: Telegraph)Last edited by Freshman; 23-01-14, 23:55.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostKako bio, kad je bio na mecu Levante - Barca ???
A sumnjam da nema direktnih letova za Spaniju, pa da mora da odseda do Nemacke.
Nisu jos resili cenu transfera Batice.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPa brate on je otisao ujutro za Minhen, utakmicaj je bila navece. Najmanji problem je proputovati Evropu za 1 dan njima sa parama, dodje na aerodrom kaze, cao ja sam Arsene Wenger molim vas jedan Fly Emiratesov avion da mi spremite, ili sjedne na komercijalni let do Njemacke obavi posao i krene za Barcelonu navece, jel to tesko za sazvakati?
Zasto bi se covek mucio da putuje toliko, kad moze da posalje bilo koga da obavi "taj neki tajni posao" ? Da je to sve tako kako pricas, on bre ne bi mogao da gleda utakmicu, otisao bi da spava covek.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Wenger radi te stvari kada ide da ubjedjuje igraca face to face.
Jebiga ja imam potvrdu da je bio na letu za Minhen i sta sad ja, da vjerujem prijatelju ili da vjerujem novinama, vjerovat cu prijatelju.sigpic
Comment
Comment