Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by srdjan_sl View Post
    Sem Lindelofa koji se za sad nije snasao koji je to igrac kojeg je Murinjo doveo promasaj?
    Po meni, ni Lindelof nije promasaj.

    Sve je ubo sto se tice pojacanja[emoji106]


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hated, adored never ignored

    MUFC

    Comment


    • Originally posted by bici View Post
      Ne bih se bas slozio da mu je namestio, ali stoji da ga je verovatno otpisao nakon nekih pola godine. Fakat je da Murinju ne odgovara ova ekipa zbog karaktera, pa bar polovine igraca. Igrao je Sou s pocetka prosle sezone, ali brate ako ces ti kao profesionalni fudbaler da kuburis s kilazom, o cemu dalje da pricamo. Tu zalaganja nije bilo. Razumem ja taj point-of-view "treba da bude strpljiv, da da sansu", al opet, razumem i to Murinjovo: "Daj svoj maksimum ili ne postojis za mene". Budimo realni, ono sto je Sou igrao oko nove godine je debeli prosek. Momak ne sme u klizeci, slabo prati igraca, slabo prati igru, los je 1 na 1, znaci slab je defanzivno, ne pamtim kad je prosao igraca napred, ne pamtim kad je centrirao.

      Znamo sta Murinjo trazi od igraca, trazi da ga slusas i trazi da mu das svoj maksimum. Jel to stvarno nesto previse zahtevno? Jel stvarno trazi previse? I jel pretera sto uzme za zub igraca koji to ne ispostuje? Mozes biti Maradona licno, al trenerova je poslednja i tu je kraj price.
      Murinjo sigurno ne gotivi ni Blinda, Ereru, mozda cak i Marsijala. Ima jos tu igraca, pa nikog ne blati javno kao Soa. Znaci userava mu se u zivot iako se ovaj dovoljno zajebao sam svojim zalaganjem
      sigpic

      Comment


      • Ali Murinjo je to radio i sa pomenutim Stankovicem, bukvalno mu je rekao tamo su ti vrata, neces igrati, ne zanimas me. Ostalo je istorija. To moze da djeluje terapeutski na igraca sa pravim stavom i mindsetom.
        sigpic

        Comment


        • Gvardila se npr. zesce srao po svojim igracima prosle sezone, govorio kako su oni prosjecan tim, kako su realno peta ekipa u ligi i kako je normalno da od borbe za titulu nema nista. Pricao o napustanju za godinu dana, da se sigurno nece baviti trenerskim poslom jos deset godina, jos par godina pa penzija i pecanje. Murinjo i kad je dosao, a i pred ovu sezonu je imao jasan cilj, titula. Mozda je precijenio igrace, mozda sebe u ovom trenutku ali nikad nije bjezao od uloge favorita.
          sigpic

          Comment


          • Jedno je prica, drugo su rezultati na terenu.

            Vidim da vas je obrlatio sa pricom. Dzabe sva prica ako to ne pokazes na terenu. Tu se prica


            Sent from my iPhone using Tapatalk
            Hated, adored never ignored

            MUFC

            Comment


            • Originally posted by Miki28 View Post
              Ljudi vole Utd, jedva cekaju utakmice Utd ali su im se VG i Mou usrali u zivot sa ovakvim izdanjima. Ako se ovako nastavi vidjeces kako ce popularnost kluba da opadne jer Utd nije izgradjen na ovakvim igrama a ti sto mi prosipas price o Fergijevom Utd kako nije bilo sve med i mlijeko, naravno da nije bilo ali su te utakmce itekako bile dledljive i pune desavanja, naboja itd itd.

              Sent from my iPhone using Tapatalk

              Nemoj da mi porediš VG-a sa Smorinjom. Budemo peti, pobedimo 2,3 zaredom, jedva se ukačimo na treće, četvrto, mesto, pustam po ceo dan na yt onu "Heaven sent us Louis Van Gaal" (The Smiths).
              Ovo smo maltene sigurica drugi, došli smo do osminufinala LŠ-a i ja sam totalno u mrtva patka mode-u.
              7x24h se uglavnom čeka utakmica Uniteda, kad dodju tih 90 minuta, ne želim da imam želju da sebi sečem tetive i ruke tupim nožem, bez obzira na rezultat.

              Bici i Vladan će da brane Murinjo jer je ispred Liverpoola, Arsenala i Chelsea-a jer njihovih navijača ima, da se sa njima šilji patka. Pošto navijača City-a nema izuzev Manchestera grada, to je taj fazon "nema veze, nije to velika frka što su ispred nas, nema ko da nas tovari... važno da smo sad pobedili Liverpool i da smo ispred svih njih".

              2 klika u browseru i otvaranje PL tabele je za neke dovoljno, za mene nije.

              Apsolutno me zabole kurac i za Liverpool i za Arsenal i za uporedjivanje sa drugima, i ta priča "nismo sjajni, ali smo barem...". Mi imamo toliko veće komparativne prednosti u predispoziranju nekih šansi, na početku svake sezone, da je poražavajuće da se zadovoljavamo samo time što smo ispred njih na tabeli.
              Jebe mi se za to, navijam za United zbog Uniteda i da ima ima smisla gledanje utakmice, tih jebenih 90 minuta, svestan da je nerealno i bezobrazno da očekujem da svih 90 minuta bude extra-ordinary.
              Ali ovo nije u svakom slučaju nikakva sreća, niti vidiš neke nade, niti vidiš ekstra rezultat, 90 minuta agonično čekaš neki nalet lepote.... Pa ja ako se budem zadovoljavao drugim mestom i konkuretnošću samo u FA Cup-u, onda ću mizerno da gledam celokupno navijanje za United tokom svog života.



              I btw, ukoliko padne ovom pajseru na pamet da proda Martiala, dobrovoljno se prijavljujem da odem tamo i da mu skinem glavu sa ramena, makar završio life-long samnicu.
              Last edited by Busby Babe; 19-03-18, 16:28.

              Comment


              • I ja bih vše voleo da ste peti i da igrate lepo pod LVG nego da Murinjo troši godine na Junajted. Kad već imate tako bedne vlasnike koji ne dreše dovoljno kesu, a navijači imaju nebeske prohteve. Koliko para toliko muzike. Kad dovedete bekove, osvežite vezni sa jednim top veznjakom, niskim, tehničarem, onda je to to.

                I obavezno Benzema ako ga mi šutnemo, a malo je verovatno.
                Što se Junajted ne bi upustio u akciju za Guedešom, Aleksis da igra iza napadača, ili kako god, mogli ste Grizmana pokupiti, taj Aleksis višak źešći.
                Gvardiola bi sa ovim timom Mančestera bio 6-7.
                Last edited by Cassius Clay; 19-03-18, 17:06.

                Comment


                • I to od ispod.

                  Comment


                  • Kakav je to sarlatan. 12 minuta sere i proserava.. on ratnik, on ne bjezi, on ovo... on ono. Zna i on sam da titulu u PL vidjeti nece dokle god je celavi tu... istraumirao se dok je bio u Realu pa mu sad ostala samo stara slava i iste anegdote da vrti do besvijesti. Potrosen covjek, jadan... isprepadan i istraumiran. Sve ce dobro da rastjera i onda da pokupi otpremninu kad ga otpuste, jer on , zaboga, ne bjezi.
                    Last edited by powerslave; 19-03-18, 17:54.

                    Comment


                    • Srki, trebao si neki veci font za ovu anketu. Vidim ima nepismenih.

                      Comment


                      • Ne znam, po meni Mančester ima gori tim i od Čelsija i od Arsenala, na papiru, tu su negde sa Lfc i Tot.

                        Comment


                        • Originally posted by Uroš View Post
                          Ne znam, po meni Mančester ima gori tim i od Čelsija i od Arsenala, na papiru, tu su negde sa Lfc i Tot.
                          Ma kakav crni arsenal, imamo mi i Spursi puno bolju ekipu od arsenala u svim linijama
                          Imamo mi odličnu ekipu, ali igramo nikako i ispod svake razine
                          Ovoj ekipe falu dva beka dobra i vezni i to bi bilo top


                          Sent from my iPhone using Tapatalk

                          Comment


                          • Manchester United

                            To je to BB, kratko i jasno...

                            Mozda je vama glupo ali ima stvarno ostrascenih navijaca Utd koji obozavaju klub i ne propustaju nijednu utakmicu a i kad propuste obavezno snimak se pogleda. Jedan od tih sam ja.
                            Patim se sa prevodiocem ali Utd gledam zbog Utd a ne zbog te placipicke. Proci ce i on, nicija nije gorjela do zore a Utd ce ostati ali da mu cutim i titram jakca, ne pada mi na pamet...

                            Rekao sam i ponovicu 100 puta, mislio sam da je dobro resenje ali se pokazalo da nije i to je to, nece portugalska jajara vrijedjat i pljuvat ljude koje su mnogo godina uz ovaj klub, i kad je bio 1 i kad nisu cvjetale ruze.


                            Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Hated, adored never ignored

                            MUFC

                            Comment


                            • Opet ponavljam ako je neko kritikovao Murinja to sam ja, prosle sezone smo predobro igrali ,ko to ne zeli da prizna onda ima neki problem. Do marta je ta ekipa igrala super zanimljiv fudbal, izostale su pobjede nazalost jer nije bilo humano koliko je sansi stvarano i koliko je istih propustano. Sem Ibrahimovica niko nije nista isporucivao. Ali mi ni sa SAFom nismo imali po 40 suteva na utakmici, po 15ak u okvir gola.

                              Ali vi ili se rpavite blesavi ili ste jednostavno hejteri, trece nema. U post SAF eri mi smo bili sedmi, cetvrti, peti, sesti. U post SAf eri osvojili smo dva komjunitija, FA kup, liga kup i LE. Dvije godine smo bili bez LS, jednu godinu bez Evrope. Ko ne vidi da je ovo masivan, ovo nije minoran, ovo je masivan napredak u ligi taj jbg nije realan. Jesam li ja zadovoljan i sa ovim? I sa igrom? Naravno da ne, ali Murinjo je doktor i za Van Gala i za Mojesa, i ubijedjen sam da se ne moze dovesti trener koji ce imati bolje rezultate od njega u ligi. Odnosno da se moze naci trener koji ce odma osvojiti ligu, ako ne moze Murinjo, onda sam prilicno siguran da niko ne moze. AKo Murinjo ne bude u top 4 onda cu ja biti prvi za njegov otkaz.

                              Pominjanje Liverpula i Arsenala je presmijesno, ali ima neku poentu vjerovatno, jer je Mancester u post SAF eri vise osvojio od njih osjetno vise i svi smo apsolutno nezadovoljni. A oni su uglavnom svi zadovoljni. Arsenalovci su bili do ove sezone ajde, Liverpulovci su prezadovoljni svakako. Liveprul nije nista ni osvojio od kad je otisao stari ako se ne varam, Arsenal je gospodar FA kupa. I za Van gala sam bio da dobije tri sezone da vidimo dje smo, zasto ne bih bio i za Murinja? Ali sad je Van Gal gospodar a svi su mu se sprdali, otpustan u novembru, ni godinu i po nije dobio od strane navijaca. Najdosadniji fudbal ikad se igrao svi su govorili maltene, i sad je Murinjo gori i od njega. Presmijesno.
                              sigpic

                              Comment


                              • Ma dobro, i to prodje. Ako mu dovedete pojačanja on će otresti sve sledećecgodine. Kad je sad uspeo da zategne i bude drugi kad tim loše igra, šta će biti kada se kockice slože...

                                Mislim čovek je legendarni trener i porediti ga sa Gvardiolom je isto kao da ga poredite sa Zidanom, degute.

                                I Zidan bi bio prvi sa odrešenom kesom Sitija verovatno, Klop bi bio jos monstruozniji mozda od Gvardiole.

                                Comment

                                Working...
                                X