Originally posted by C-Bosh
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Bice zajebano,igraju cvrsto,ne primaju golove,ocekujem da imamo posed lopte,ali jalovo i da ga umuvamo na kraju i 0-1Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Neka Razza odmori malo i nek se izbalansira, u kanalu je i on. Ne moze on toliko da igra i ne treba jos, ovo je sticaj okolnosti jer bolje nemamo.
Valjalo bi da Suso provuce neku loptu kroz mesare i iskoristi minutazu na pravi nacin.sigpic
Comment
-
Zvanican sastav:
LFC team to face Stoke: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Lucas, Gerrard, Shelvey, Suso, Downing, Suarez.
Subs: Jones, Carragher, Coates, Henderson, Allen, Cole, Sterling.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Originally posted by EBSCO View PostJel ko prati ovog SantaOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Holtbi je vrlo precenjen fudbaler, batali to sto je kapiten Nemacke U21 i sto je jedan od nosilaca igre u Salkeu, tj kako on igra tako ceo tim igra.Englezi su oduvek znali da procene Nemce i divim im se na tome.Holtbi nije kadar da igra ni za Svonsilonu.Nema gde da igra u Engleskoj, jedino u Cempionsipu kad je vec zapeo za ostrvo.
Ne treba ekipi kao sto je Liverpul jel ne samo sto ce to stetiti ekipi, nego ce i i par igraca da stagniraju posto ce Holtbi dobiti kakvu-takvu minutazu ma koliko god on bio los.I gori od njega su igrali u Liverpulu, a i igraju sada.;)
Zasto potrositi pare na igracu kojem istice ugovor za pola godine, kada za isti novac mozes vratiti igraca iz akademije?
Comment
Comment