Kako prenosi Švicarski 'Swiss-Sport' Liverpool ce pocetkom prelaznog roka poslati ponudu za napadača Young Boysa, Raula Bobadillu vrijednu 7M€.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Vezano za Butlanda:
http://www.birminghammail.co.uk/spor...art-one-389303
Par zanimljivosti o neefikasnom Liverpoolu ove sezone:
Spoiler- Jonjo Shelvey has had 27 shots without scoring in the Premier League this season, no player has had more
- No team has scored fewer first half goals than Rangers this season (6)
- Luis Suarez is averaging 4.6 shots per game this season, no other player in the Premier League is averaging more than 3.5
- Suarez has had 215 touches in the opposition box this season, 39% of Liverpool's total
- The Reds have hit more shots off target than any other Premier League team this season (158)
- Liverpool have never had fewer points after 19 games since the three points for a win rule was introduced.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Anfield Mole @AnfieldMole
Ok hear is the name of the lfc mystery target ........#kakaAnfield Mole @AnfieldMole
Personally can't see #kaka happening but an enquiry made #lfc
Ovaj Bobadilla nije bog zna kakav igrac, u Bundesu se nije dokazao nikako, pa je otisao u Boyse, a tamo mu solidno ide, pogotovo u Evropi, a znamo ga vrlo dobro kako je u grupi igrao. Za neku sicu bi bio dobar za back up Suarezu i Staridzu(ako ovaj dodje konacno)...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Bobadilja duplo jaci igrac od Stjuarta, verujte da ne bih imao nista protiv da bude neko prelazno resenje za sicu.
Samo nek dodje Kaka, letos sam bio protiv ali mi klase nemamo. Vredi probati. Nek igra i pola sata, moze razliku da napravi. Mou i Brendan su u dobrim odnosima, nije to nerealno e sad ne znam da li je u pitanju pozajmica ili transfer.sigpic
Comment
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View PostShelvey je zatvorio korisnički račun na Twitteru zbog uvredljivih komentara navijača, a neki su išli toliko daleko da su mu i prijetili smrću, a sve zbog loše igre protiv Stoke-a.sigpic
Comment
-
Pozajmica Nashko najverovatnije, kakva crna kupovina...
Dobar je Bobadilla, ono odmah se setim hat-tricka protiv Udinezea, izdominirao je tu. Samo ne znam sto si Nash rekao da je duplo bolji od Stjuarta, razlicit tip igraca, razlicita pozicija, msm ako si mislio uopsteno, ko nije duplo bolji od Stjuarta...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostPozajmica Nashko najverovatnije, kakva crna kupovina...
Dobar je Bobadilla, ono odmah se setim hat-tricka protiv Udinezea, izdominirao je tu. Samo ne znam sto si Nash rekao da je duplo bolji od Stjuarta, razlicit tip igraca, razlicita pozicija, msm ako si mislio uopsteno, ko nije duplo bolji od Stjuarta...
Pa dobro je onda, pozajmica i jeste pravo resenje. Do juna bi sigurno mogao da nam pomogne.sigpic
Comment
-
Pa valjda mu nisu dozvolili da igra sa maskom...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment