Originally posted by z0La
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by Adam The Llama View PostPa sta je sad bilo?
Jel osvajamo titulu ili ne? Niste valjda otpisali sezonu u oktobru?
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Ja lično nisam otpisao sezonu. Maneova povreda je veliki gubitak ali vreme je da se trgnemo iznad tog "jedan igrač klub".I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostNe zezaj Pixi, ko je ovde pominjao titulu? Znaš i sam da se ovde priča o top4 generalno.
Ja lično nisam otpisao sezonu. Maneova povreda je veliki gubitak ali vreme je da se trgnemo iznad tog "jedan igrač klub".
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostOnda ti ne navijas za Liverpul, cim ne mislis da mozemo da uzmemo titulu.[emoji3]
Sent from my HTC One_M8 dual sim using TapatalkI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostOnda nas je dvojica, jer ti već mesec dana, a i duže govoriš da ne računamo na ovu sezonu.Last edited by Brian McShtull; 11-10-17, 20:03.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostGresis druze, ja sam pricao da je treba iskoristiti kao pripremu (fizicki, mentalno i takticki) za sledecu sezonu. Posto ocigledno za ovu nismo bili spremni. Sto ne znaci da ne zelim da pobedimo svaki mec, samo mislim da nemamo sanse da osvojimo PL ako igramo Evropu(pogotovo bih izbegao LE).
Pošto već znam tvoj odgovor, onda mi se i ti priključuješ kao neko ko ne navija za Liverpul.Last edited by z0La; 11-10-17, 19:56.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
To sam rekao zbog nekih drugih forumasa ovde, koji me smaraju zato sto pokusavam da budem maksimalno obejktivan i realan.
Ne znam da li mozemo, sve je moguce, i dok matematicki ne izgubimo sve sanse ja cu se nadati. Ali mislim da nismo spremni uopste za ovu sezonu.
Srce mi kaze mozemo da osvojimo, ali mozak me ne slusa nesto.
U prethodnom postu u kome sam ti odgovorio, mislio sam samo na deo gde kazes da sam rekao da treba da otpisemo sezonu. Ne treba je otpisati, samo je iskoristiti sto pametnije mozemo.Last edited by Brian McShtull; 11-10-17, 20:02.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostNe znam da li mozemo, sve je moguce, i dok matematicki ne izgubimo sve sanse ja cu se nadati. Ali mislim da nismo spremni uopste za ovu sezonu.
Srce mi kaze mozemo da osvojimo, ali mozak me ne slusa nesto.
Reci ti meni, iskreno me zanima tvoje mišljenje na ova 2 pitanja.
- Ako završimo sedmi, namerno/nenamerno, da li misliš da Klopp ostaje i dalje?
- Ako završimo sedmi, da li igrači mogu da podnesu pritisak koji će im navijači i ceo fudbalski svet staviti na vrat? Da li će nas progutati ili možemo sledeće sezone da probamo da se borimo za titulu ?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Da se ja pitam da bih mu vreme, bar do 20'.
A sto se igraca tice, mislim da niko osim Manea-Kutinja ne moze da igra u nekom od timova koji se bore za titulu. Jednostavno nam fali puno igraca. U prvih 11 nam treba 6,7 top igraca. Tako da nije toliko bitno to kako ce igraci reagovati. Imace jos jedan motiv vise da pokazu da mogu.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostDa se ja pitam da bih mu vreme, bar do 20'.
A sto se igraca tice, mislim da niko osim Manea-Kutinja ne moze da igra u nekom od timova koji se bore za titulu. Jednostavno nam fali puno igraca. U prvih 11 nam treba 6,7 top igraca. Tako da nije toliko bitno to kako ce igraci reagovati. Imace jos jedan motiv vise da pokazu da mogu.
Ček, Firmino, Salah, Klajn nisu za tim koji se bori za titulu? Tu se ne slažemo.
Dovesti 2 štopera, jednu zver na sredini sa solidnim pasom i dobrom anticipacijom i pozicioniranjem. Prodati Staridza(ako ništa ne pokaže u nastavku) i dovesti špica. Po meni je to ok za leto. Samo što bih dodao da treba pratiti Morena i Migsa za budućnost.
p.s. + Lallana. On nema mesta sledeće sezone u borbi za titulu? Zaboravio sam čoveka zbog povrede.Last edited by z0La; 11-10-17, 21:13.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostČek, Firmino, Salah, Klajn nisu za tim koji se bori za titulu? Tu se ne slažemo.
Firmino nigde ne bi igrao napadaca, a realno nije neka top10, a ni krilo.
Comment
Comment