Oni komotno prodaju Kutinja i uzmu VVDa i Forsberga recimo (prvi mi pao na pamet, mogu da uzmu takoreci koga oce skoro, ne racunajuci ove neke nerealne mete za svaki klub). Pricalo se i da zele Rafinju iz Barse (nisam shvatio kao direktnu zamenu za Kutinja, vec da prosto zele da ga Barsa ukljuci u dil).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Erik View PostMeni su nekako svi ti lokalni novinari "marionete" i samo PR klubova, tj klub ih koristi kao svoje glasilo. Isto kao Daker kod nas, on samo iznosi sta mu klub brifuje da izneae. Kapiram da je tako svuda.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDobar je Dzojs, samo je Buhafsi bolji, vjerovatno najbolji na svijetu. Ipak Dzojs je jedan od glasnika Liverpula, dok Buhafsi to nije i pise za sve klubove isto.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
S Maneom je ovo druga ekipa, sve je uradio Mane kod drugog gola. A Mo je ja mislim svaki mec postigao po gol.
Last edited by Brian McShtull; 01-08-17, 21:15.
Comment
Comment