Penant, da se ne zezamo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostKad sam bio klinac zvao sam ga Shpricer, najjaci. Ona sutina u Istanbulu mi je jedan od najlepsih momenata od kada navijam za Liverpul.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostKad sam bio klinac zvao sam ga Shpricer, najjaci. Ona sutina u Istanbulu mi je jedan od najlepsih momenata od kada navijam za Liverpul.
Mada je uvek dao 200% sebe i na savrsen nacin se oprostio od Liverpula, njega nikako trpati u kos sa ovim sampionima. A Penant je bio dobar na pocetku, sezonu 06-07 je dobro odigrao. Onda je dosao Tores, Dirk prebacen desno i nije bilo mesta za njega. Bio je jedan od boljih na terenu u finalu LS 2007.
Jbt da se sastavi tim od ovih igraca, kapiram da bi se borili za opstanak u Ligi 2.sigpic
Comment
-
http://www.as.com/futbol/articulo/li...sdaiftb_21/Tes
Je l' napokon završena stvar oko Sahina?
Kako prijatno iznenađenje i pojačanje u pravom smislu te riječi.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by C-Bosh View PostKoja bi bila 'All Time' postava od kada pratite liverpul
Carson
Degen-Kyrgiakos-Josemi-Konchesky
Diao-Spearing
Nunez-Cheyrou-Jovanovic
Heskey(N'gog)
Ne moze Heski tu, ipak je on znao da bude dosta koristan i davao je golove.
Ngog i to je tih 11, mada su tu i Cige, El Zar...sigpic
Comment
-
Sto ja Merline da castim ?? Ja sam se istrosio na ova dva-tri dana na svadbu zestoko, evo sada nemam kinte ni za beer fest... Dje me nadje sada...
Kakva postava Bosh...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment