Sad imam neke dileme oko trenera, za par godina kad zavrsi karijeru ni najmanje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by S-Nash View PostSad imam neke dileme oko trenera, za par godina kad zavrsi karijeru ni najmanje.
Chofy, taj je toliki genije, da sve sto uradi u prvoj sezoni, prevelikim zahtevima i ocekivanjima od tima i od samog sebe, upropasti u sledecoj. Jednostavno tanka je granica izmedju genijalnosti i ludila, on je svakodnevno prelazi.
Long term resenje nije on nikako. Bas sam citao neki clanak o tome i njemu kao treneru, zasto se to desava, bas su fino razjasnili, a u clanku pricaju i neki njegovi bivsi fudbaleri i saradnici sa kojima je radio.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostZasto Dzonson na levom beku?Last edited by Brian McShtull; 08-12-14, 23:50.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostOvakav jedan nama treba u vezi.
Vezano za postavu, Lucas mora poceti, dosta me podseca na onu formu, iz one sezone 2011-2012 cini mi se, pre nego se povredio protiv Chelsea u kupu. Jeste da je antipatican i nije atraktivan, ali uradio je paklen posao u zadnjih par tekmi.Last edited by Scouser; 09-12-14, 09:23.
Comment
-
Lucas jeste dobro odigrao, ali u organizaciji napada on vise smeta nego sto koristi, u danasnjem fudbalu svi moraju da znaju da igraju i jedno i drugo. Can je mnogo bolji od Lucasa u svakom segmentu igre, a i mi treba da pobedimo a ne da odigramo nereseno sto cemo i da uradimo sa Lucasom i Allenom u startnoj postavi, pa mi prosle godine nikad nismo igrali sa 3dm-a.
Comment
-
A mozda stavi i Enrikea na tog levog beka a?... Ono kao hoce malo iskusniju odbranu. Dzonson, Ture, Skrtel i Enrike? Mislim da je on fit.I mislim da je jedan od njegovih retkih startova u prvih 11 bio bas protiv Bazela u prvom mecu.Bio je nas najbolje ocenjen igrac na toj tekmi, koliko se secam...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment