Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2017 (Uživo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Slovenci ubacise 37 poena u drugoj cetvrtini.

Comment

• Odlicni su Slovenci ,meni se svidjaju najvise posle Spanije,ono sto sam gledao Dragic objasnjava ko u Majamiju

Comment

• Dragic i Doncic prekucavaju igricu.

Comment

• Kako luda utakmica, sve svi bodu. Island mi se od svih ovih "drugorazrednih" timova najviše sviđa, igraju za bombonu na osnovu njihovih mogućnosti, drže se plana igre i egzekucija je na nivou. Ali šta da radiš kada ovamo imaš Dončića koji cijeli turnir po pravilu promašuje otvorene šuteve ali te urinira čim mu digneš ruku i uđeš u šut, plus Dragić koji se i ne trudi previše a pakuje 12 poena.

Comment

• Озбиљног тренера има Словенија, могу далеко да догурају.

Comment

• Ne gledam Rusiju ali vidim Šved 1/7 iz igre, već četiri trojke ispalio. Silovanje ili je rezonski, za one koji gledaju?

Comment

• I jedni drugi siluju ran an gan,i ovi vola ne mogu da ubodu, doduse dali dve sad al imaju 3 od 9 za tri cini mi se

Comment

• Treca za Porza,a ne ide ih nesto,dobice ovo Rusi sem ako ne polude Beratanis sa nekim trojkama

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                    I jedni drugi siluju ran an gan,i ovi vola ne mogu da ubodu, doduse dali dve sad al imaju 3 od 9 za tri cini mi se
                    run and gun letonija-rusija? šta ja gledam onda..

sudije uništile utakmicu opet, sumnjiv treći porzingisu u skoku i tehnička letoncima

Comment

• Originally posted by Hair Canada View Post
                      run and gun letonija-rusija? šta ja gledam onda..

sudije uništile utakmicu opet, sumnjiv treći porzingisu u skoku i tehnička letoncima
                      Kako sumnjiv kada je bio usporeni snimak kako ga je sa obe ruke gurnuo pre nego sto je krenuo ka lopti?
                      sloboda ili ništa

Comment

• Da al pogledaj prvu i jedni i drugi spucali po 6/7 tojki bez potrebe al slabo se pogadja,sad Rusi spustaju na Mozgova i natrapase Porz faulovima evo i 4 faul ,aasudije ko sudije,po meni sve sviraju al ne navlace

Comment

• Originally posted by mark it zero View Post
                          Kako sumnjiv kada je bio usporeni snimak kako ga je sa obe ruke gurnuo pre nego sto je krenuo ka lopti?
                          da se to svira bilo bi milion faulova na utakmici svakoj. imao je ruke na njemu pre skoka a onda mu je skinuo čistu loptu sa glave.

ovaj četvrti posle toga je tek smehotres

Comment

• Znači mi tu navijamo za Ruse da mi možemo biti drugi u grupi i da izbjegnemo Hrvate?

Comment

• Originally posted by Hair Canada View Post
                              da se to svira bilo bi milion faulova na utakmici svakoj. imao je ruke na njemu pre skoka a onda mu je skinuo čistu loptu sa glave.

ovaj četvrti posle toga je tek smehotres
                              Pa da je to dozvoljeno, svako bi koristio, jer bi svaku loptu uhvatio.
                              sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
                                Znači mi tu navijamo za Ruse da mi možemo biti drugi u grupi i da izbjegnemo Hrvate?
                                Ja licno navijam za Letoniju da bi bili prvi i izbegli Spa do eventualnog finala,a i inace voleo bih Hrvate za protivnike u 1/8 finala
                                Last edited by 61563; 05-09-17, 13:03.

Comment

Working...
                                X