Ne bih ja prepisivao 2 Slama Novaka sledece sezone, previse je pauzirao trebacu mu vremena da udje u vinklu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2017
Collapse
X
-
Pa i Fed i Nadal su pauzirali, pa su osvojili po 2 slema ove godine, sto mislis da Djokovic nije u stanju?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa i Fed i Nadal su pauzirali, pa su osvojili po 2 slema ove godine, sto mislis da Djokovic nije u stanju?OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostNe znam, prvi put se suocava sa ovakvom pauzom, a znamo da je Djokovic daleko osetljiviji od ova dvojca. Nadal je naviko na povrede, za njega nije cudno, al mislim da ce Novak malo sporije uci u ritam. Zato i kazem da je dva Slema previse...
Ja apsolutno ocekujem da se Djokovic pojavi skroz zdrav, spreman i maksimalno naostren vec u Australijihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPrvi put je i Fed napravio toliku pauzu pa je osvojio 2 slema
Ja apsolutno ocekujem da se Djokovic pojavi skroz zdrav, spreman i maksimalno naostren vec u AustralijiOVAKO
Comment
-
Originally posted by Samuraj View PostDa te neko pita da prognoziras pobjednike slemova za sljedecu godinu sta bi rekao?
Stan naravno uvek moze da poludi, ali to je to otprilike.
Kao sto sam rekao pred pocetak godine da mislim, da nije ovo godina proboja nekog novog, nego povratak na staro, tako mislim da nece biti ni 2018. Jedino sto se promenilo u mojoj prognozi je sansa da neko treci(nov) osvoji. Ove godina bila oko 5% sledece cu da dignem na 10-15%. Za sada provizorno, prognozu sledece sezone cu napisati krajem godine i pre pocetka AO.
@terminator
Da Novak ocigledno zna dobro da se spremi za AO, a posto je pocetak sezone velika je sansa da niko jos nije nasao top formu, pa i tu vidim sansu za Novaka da se domogne zavrsnice( od 1/2). Mnogo ce znaciti i zreb, ali naravno najvise Novakova igra. Ne verujem doduse da ce se ponoviti Fed 2017. jos jednom.Last edited by colchonero; 11-09-17, 10:49.
Comment
-
Nadal da osvoji 2 slema sledece godine?
To se nece desiti, u to sam ubedjenahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Osvaja AO Novak. Toliko sam siguran da slobodno mozete temu da mi date da otvorim
Sledeca godina je: Novak, Novak, Marej/Rodzer, Novak (ovo, naravno, pod uslovom da ga ne zeza povreda neka)Last edited by Mr. Wolf; 11-09-17, 10:50.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostOsvaja AO Novak. Toliko sam siguran da slobodno mozete temu da mi date da otvorim
Sledeca godina je: Novak, Novak, Marej/Rodzer, Novak? Cele sezone ovako pises.
@Bojana
Koliko si davala Rafi i Rodzeru GS ove godine? Nikad se ne zna, svako bazira svoje misljenje na necemu.
Comment
-
Originally posted by Samuraj View PostZasto? Ko ce osvajati?
Kakva je konkurencija moze i sva 4.
sledece godine: Novak, neko nov, Roger, Novak (zelela bih da bude Roger)
@madrid
Roger je stariji 6 godina od Novaka, ali sam ja uvek verovala da ce osvojiti jos jedan slem, skroz me iznenadio sa AO.
A za Nadala sam znala da ce osvojiti RG, to sam shminki govorila jos od kraja prosle godine, a ovaj USO ga je usrao ( da izvinete), nikad ga ne bi osvojio da nije imao ovakav zreb i ovakvu srecuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostPo koji put vise dajes ovakve prognoze? Cele sezone ovako pises.
Moje prognoze su uvek tacne.................kad ih pogodimDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment