Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Wolfu je zakonom zabranjeno da otvara temu, ne samo zbog toga ko je osvojio, nego i kakav smo tenis gledali
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Moze li Rafaelo da stigne Rogera?

Comment

• Ne postoje nikakve sanse za to.
        OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
          Ne postoje nikakve sanse za to.
          Nikad ne reci nikad. Krajem 2016 sam verovao da Rodzer nece uzeti vise ni jedan slem u karijeri. Eventualno ako mu se nekada kockice poklope pa da uzme jedan - mada sam i za takvu soluciju verovao da ce biti tesko ostvarljiva (ne da mu se otvori zreb, nego da ce i preko tog lakog zreba preci, nije mi ostavljao takav utisak - opet ostavio sam mogucnost za taj jos jedan). A on bata uze dva komada i to Australiju sa prilicno (za njega) jebenim zrebom. Dobro imao je musteriju Vavca u polufinalu, ispao mu je Marej kao potencijalni protivnik u cetvrtfinalu tako da je to bilo to sto se tice poklapanja tj slaganja kockica. ALI je u cetvrtom kolu naleteo na Nisikorija koji je i te kako umeo da ga dobija u proslosti i koji je znatno opasniji kada na njega naletis u "ranijim" fazama turnira (jer jos uvek nije stigao da crkne) i u finalu je imao Nadala svog nemesisa. Opet isle su mu mnoge stvari na ruku od brzine podloge i dobrih termina i delimicnog otvaranja zreba.
          Isto kao sto su se Nadalu poklopile kockice za ovaj US - bez top 20 protivnika od prvog kola do titule....
          Tako da jeste verovatnoca mala, ali izjaviti da nema sanse je podcenjivanje Rafaela i to strasno .... Ili teranje malera
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Pa ne mozes bas da kazes da se Fedu otvorio zreb na AO, kad je dobio 4 top 10 igraca i igrao u finalu protiv Nadala, jos taj zreb da poredis sa Nadalovim na ovom USO

inace, sledece godine Nadal ostaje bez slema, Rogero svaja max 1 ali i to je pitanje, to je moje predvidjanje

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Wolfu je zakonom zabranjeno da otvara temu, ne samo zbog toga ko je osvojio, nego i kakav smo tenis gledali
              Apsolutno se salažem sa ovim... ali zato zahtevam da se rezerviše shminka za otvaranje GS, pa da počne od narednog AO

Svi za, niko protiv ili ne daj bože uzdržan? Usvaja se jednogasno!
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Moram prvo da vidim sta je shminka otvarao do sad, jednom sam gresku napravila

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  Nikad ne reci nikad. Krajem 2016 sam verovao da Rodzer nece uzeti vise ni jedan slem u karijeri. Eventualno ako mu se nekada kockice poklope pa da uzme jedan - mada sam i za takvu soluciju verovao da ce biti tesko ostvarljiva (ne da mu se otvori zreb, nego da ce i preko tog lakog zreba preci, nije mi ostavljao takav utisak - opet ostavio sam mogucnost za taj jos jedan). A on bata uze dva komada i to Australiju sa prilicno (za njega) jebenim zrebom. Dobro imao je musteriju Vavca u polufinalu, ispao mu je Marej kao potencijalni protivnik u cetvrtfinalu tako da je to bilo to sto se tice poklapanja tj slaganja kockica. ALI je u cetvrtom kolu naleteo na Nisikorija koji je i te kako umeo da ga dobija u proslosti i koji je znatno opasniji kada na njega naletis u "ranijim" fazama turnira (jer jos uvek nije stigao da crkne) i u finalu je imao Nadala svog nemesisa. Opet isle su mu mnoge stvari na ruku od brzine podloge i dobrih termina i delimicnog otvaranja zreba.
                  Isto kao sto su se Nadalu poklopile kockice za ovaj US - bez top 20 protivnika od prvog kola do titule....
                  Tako da jeste verovatnoca mala, ali izjaviti da nema sanse je podcenjivanje Rafaela i to strasno .... Ili teranje malera
                  Ne teram malere, ozbiljan sam. Nadal nema sanse osvojiti Slam na drugoj podlozi sem sljaci, a jedan je Slam sljakasti. Ovo na USO je bilo klasicno poklapanje kockice, ali sreca je to Rafa iskoristio i igrao bas dobro. Ne znam, mozda bi osvoijo ovaj USO i da bi bili sve ostale u zdrebu, al opet to je sto bi bilo kad bi bilo. Racunaj da Zverev vec prekucava sve na touru, on je ozbiljan kandidat za sve slemove sledece sezone, vracaju se Novak, Andy i Stan, tako da bice sve teze. Mozda RG osvoji, ipak je to negovo dvoriste, al opet on treba jos 3 RG osvojiti za da bi stigao Rogera, naravno i ovaj da ne osvoji niti jedan u medjuvremenu, sto je jako tesko ostvariti jer imace 32 sledece godine sto znaci da bi do 34 trebao osvajati RG sto je po meni nemoguce jer ce fizicki padati. Mada eto ovoj je moja pretpostavka, nadam se da necu biti u pravo.
                  OVAKO

Comment

Pa ne mozes bas da kazes da se Fedu otvorio zreb na AO, kad je dobio 4 top 10 igraca i igrao u finalu protiv Nadala, jos taj zreb da poredis sa Nadalovim na ovom USO

inace, sledece godine Nadal ostaje bez slema, Rogero svaja max 1 ali i to je pitanje, to je moje predvidjanje
                    Ne poredim ja taj zreb sa Nadalovim. Samo poredim okolnosti koje su olaksale i jednom i drugom. Tipa nema Mareja u cetvrtfinalu, musterija Vavac u polufinalu, iscrpljeni Nadal u finalu (doduse to nije skoro nikakava olaksavajuca okolnost jer se i tako umoran Nadal odlicno drzao), nikada brzi AO.
                    Ali sam zreb kao zreb je definitivno mnogo laksi nego Nadalov. Federerov zreb nije bio ni malo lagan, ali je mogao da bude mnogo tezi. To je ono o cemu pricam.

Sta ce biti sledece godine zavisi od gomile faktora. Videcemo.
                    sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                      Ne postoje nikakve sanse za to.
                      Da te neko pita da prognoziras pobjednike slemova za sljedecu godinu sta bi rekao?

Comment

• Originally posted by Samuraj View Post
                        Da te neko pita da prognoziras pobjednike slemova za sljedecu godinu sta bi rekao?
                        Zverev, Rafa, Zverev, Nolo.
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Ne poredim ja taj zreb sa Nadalovim. Samo poredim okolnosti koje su olaksale i jednom i drugom. Tipa nema Mareja u cetvrtfinalu, musterija Vavac u polufinalu, iscrpljeni Nadal u finalu (doduse to nije skoro nikakava olaksavajuca okolnost jer se i tako umoran Nadal odlicno drzao), nikada brzi AO.
                          Ali sam zreb kao zreb je definitivno mnogo laksi nego Nadalov. Federerov zreb nije bio ni malo lagan, ali je mogao da bude mnogo tezi. To je ono o cemu pricam.

Sta ce biti sledece godine zavisi od gomile faktora. Videcemo.
                          Potcenjivacki odnos prema Stanu, ipak su igrali 5 setova.
                          A druga stvar, 5 godina mladji Nadal je bio umoran, a Fed koji je igrao 2 meca u 5 setova nije?

Ma sledece godine se vracaju Djokovic, Marej, Vavrinka i ko god misli da je Djokovic digao ruke od tenisa je bas u ogromnoj zabludi. Iskreno, ja od njega ocekujem 2 slema

sigpic

with experience.

Comment

Potcenjivacki odnos prema Stanu, ipak su igrali 5 setova.
                            A druga stvar, 5 godina mladji Nadal je bio umoran, a Fed koji je igrao 2 meca u 5 setova nije?

Ma sledece godine se vracaju Djokovic, Marej, Vavrinka i ko god misli da je Djokovic digao ruke od tenisa je bas u ogromnoj zabludi. Iskreno, ja od njega ocekujem 2 slema
                            Sledeće godine? Može!
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bojana ti kao da zelis da itas samo ono sto ti odgovara, a ostalo ignorises. Jos u prvom postu na ovu temu sam napisao da je Federerov zreb na tom AO za njega bio prejeben. I ti se na to nadovezujes tvrdnjom da pokusavam da izjednacim Nadalov zreb na ovom US i Federerov na tom AO. Sto uopste nije istina, jer vidi se da sam napisao da Nadal na ovom US nije imao top 20 protivnika.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                Sledeće godine? Može!
                                Da, sledece godine

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X