Sudeći po tjubu Malkom izgleda kao daleko ozbiljniji igrač od ovog Argentinca. Al ako ćemo objektivno, ni Lemar ne bi bilo instant boost za ekipu, a kamoli ovi klinci. Moj prvi izbor uvijek i vazda Mahrez! Daj magije!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostIde Arsenal po Lemara kaze RMC, Buhafsi kaze da je potrebno minimum 70 miliona eura, vjerovatno su u Arsenalu spremni da plate i tako zamijene Sanceza.
@Zola
Zasto ne postoji sansa? Ocigledno da smo mi selling club, ocekujem da ga vec na leto pojure.Last edited by Brian McShtull; 10-01-18, 15:17.
Comment
-
Ode Azar izgleda na leto u Real...Bezi Conte,idi sto pre odatle,jedini tim iz TOP 6 koji se ne spominje oko transfera je CFC,za bilo kog igraca ,sem sto im Sandro skup,bitno da je stigao Barkli...idi Conte u Pariz i uzmi LS bez poraza sledece sezone
A Roman ako mu dosadilo bolje da proda klub
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostOde Azar izgleda na leto u Real...Bezi Conte,idi sto pre odatle,jedini tim iz TOP 6 koji se ne spominje oko transfera je CFC,za bilo kog igraca ,sem sto im Sandro skup,bitno da je stigao Barkli...idi Conte u Pariz i uzmi LS bez poraza sledece sezone
A Roman ako mu dosadilo bolje da proda klub
Mada to da Azar ide sam skeptičan, takvog fudbalera prodati je suludo, zamjenu za takvoga je gotovo nemoguće naći.
Comment
-
Horrific racial attacks carried out by former Chelsea Youth Team CoachesGraham Rix and Gwyn Williams accused of racism and bullying while at Chelseasigpic
Comment
-
Siti uzima titulu, to je, jelte, izvjesna stvar. Moje pitanje je: ima li onih koji navijaju da završe bez poraza? Jbg, ipak bi to umanjilo da ne kažem poništilo posebnost Arsenalove nepobjedive generacije. Kontam da osim simpatizera Sitija ima i onih " neutralnih " koji bi voljeli da se " oskrnavi " istorija Arsenala. Mimo toga, šta mislite, kakve su šanse da se tako nešto desi? Onako objektivno. Siti igra ubjedljivije od pomenute generacije nepobjedivih, al su svakako manje kvalitetni defanzivno." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostSiti uzima titulu, to je, jelte, izvjesna stvar. Moje pitanje je: ima li onih koji navijaju da završe bez poraza? Jbg, ipak bi to umanjilo da ne kažem poništilo posebnost Arsenalove nepobjedive generacije. Kontam da osim simpatizera Sitija ima i onih " neutralnih " koji bi voljeli da se " oskrnavi " istorija Arsenala. Mimo toga, šta mislite, kakve su šanse da se tako nešto desi? Onako objektivno. Siti igra ubjedljivije od pomenute generacije nepobjedivih, al su svakako manje kvalitetni defanzivno.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by Ves View PostSiti uzima titulu, to je, jelte, izvjesna stvar. Moje pitanje je: ima li onih koji navijaju da završe bez poraza? Jbg, ipak bi to umanjilo da ne kažem poništilo posebnost Arsenalove nepobjedive generacije. Kontam da osim simpatizera Sitija ima i onih " neutralnih " koji bi voljeli da se " oskrnavi " istorija Arsenala. Mimo toga, šta mislite, kakve su šanse da se tako nešto desi? Onako objektivno. Siti igra ubjedljivije od pomenute generacije nepobjedivih, al su svakako manje kvalitetni defanzivno.sigpic
Comment
-
Ako pregrme Liverpul i Arsenal u gostima .... to bi trebalo da bude to. Totenhem ume da bude nezgodan kuci, ali mislim da nece tu biti problema.
Naravno uvek postoji mogunost da se desi neki los dan, da se stvorene sanse ne realizuju, da psihicki ne budu na nivou, pa da se neki autsajder ovajdi. Opet kada nisu izgubili protiv Palasa .... nece nikadasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment