Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sudeći po tjubu Malkom izgleda kao daleko ozbiljniji igrač od ovog Argentinca. Al ako ćemo objektivno, ni Lemar ne bi bilo instant boost za ekipu, a kamoli ovi klinci. Moj prvi izbor uvijek i vazda Mahrez! Daj magije!
    " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Ide Arsenal po Lemara kaze RMC, Buhafsi kaze da je potrebno minimum 70 miliona eura, vjerovatno su u Arsenalu spremni da plate i tako zamijene Sanceza.
      Liverpul treba da se ugasi ako mu Arsenal uzme Lemara. Mislim svakako treba da se ugasi....

@Zola

Zasto ne postoji sansa? Ocigledno da smo mi selling club, ocekujem da ga vec na leto pojure.
      Last edited by Brian McShtull; 10-01-18, 15:17.
      IMG-20190614-192941
      "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
      Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• sigpic

Comment

• Comment

• sigpic

Comment

• Ode Azar izgleda na leto u Real...Bezi Conte,idi sto pre odatle,jedini tim iz TOP 6 koji se ne spominje oko transfera je CFC,za bilo kog igraca ,sem sto im Sandro skup,bitno da je stigao Barkli...idi Conte u Pariz i uzmi LS bez poraza sledece sezone

A Roman ako mu dosadilo bolje da proda klub

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                Ode Azar izgleda na leto u Real...Bezi Conte,idi sto pre odatle,jedini tim iz TOP 6 koji se ne spominje oko transfera je CFC,za bilo kog igraca ,sem sto im Sandro skup,bitno da je stigao Barkli...idi Conte u Pariz i uzmi LS bez poraza sledece sezone

A Roman ako mu dosadilo bolje da proda klub
                Meni je nejasno šta Roman radi, ovakve probleme je i Murinju pravio. Ja mislim da on ima resurse da troši više, taman toliko da se ekipa po kvalitetu približava Sitiju.

Mada to da Azar ide sam skeptičan, takvog fudbalera prodati je suludo, zamjenu za takvoga je gotovo nemoguće naći.

Comment

• Prevara

Pep Guardiola is the first manager in history to win four consecutive Premier League manager of the month awards.

Comment

• Horrific racial attacks carried out by former Chelsea Youth Team Coaches
                    Graham Rix and Gwyn Williams accused of racism and bullying while at Chelsea
                    https://www.theguardian.com/football...llying-chelsea
                    sigpic

Comment

• Siti uzima titulu, to je, jelte, izvjesna stvar. Moje pitanje je: ima li onih koji navijaju da završe bez poraza? Jbg, ipak bi to umanjilo da ne kažem poništilo posebnost Arsenalove nepobjedive generacije. Kontam da osim simpatizera Sitija ima i onih " neutralnih " koji bi voljeli da se " oskrnavi " istorija Arsenala. Mimo toga, šta mislite, kakve su šanse da se tako nešto desi? Onako objektivno. Siti igra ubjedljivije od pomenute generacije nepobjedivih, al su svakako manje kvalitetni defanzivno.
                      " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Originally posted by Ves View Post
                        Siti uzima titulu, to je, jelte, izvjesna stvar. Moje pitanje je: ima li onih koji navijaju da završe bez poraza? Jbg, ipak bi to umanjilo da ne kažem poništilo posebnost Arsenalove nepobjedive generacije. Kontam da osim simpatizera Sitija ima i onih " neutralnih " koji bi voljeli da se " oskrnavi " istorija Arsenala. Mimo toga, šta mislite, kakve su šanse da se tako nešto desi? Onako objektivno. Siti igra ubjedljivije od pomenute generacije nepobjedivih, al su svakako manje kvalitetni defanzivno.
                        Mislim da ce izgubiti, nekako deluje da posustaju, Milivojevic je mogao da zavrsi sve i tad sam mislio da je to jasan znak da je sve uz njih. Ali ocekujem poraz ili na Enfildu ili na Vembliju, obe ekipe su dobre kod kuce u derbijima, znaju ih Klop i Poketino motivisati.
                        insta: engleski_dopisnik

Comment

• Dobice ih Mou

Comment

• Originally posted by Ves View Post
                            Siti uzima titulu, to je, jelte, izvjesna stvar. Moje pitanje je: ima li onih koji navijaju da završe bez poraza? Jbg, ipak bi to umanjilo da ne kažem poništilo posebnost Arsenalove nepobjedive generacije. Kontam da osim simpatizera Sitija ima i onih " neutralnih " koji bi voljeli da se " oskrnavi " istorija Arsenala. Mimo toga, šta mislite, kakve su šanse da se tako nešto desi? Onako objektivno. Siti igra ubjedljivije od pomenute generacije nepobjedivih, al su svakako manje kvalitetni defanzivno.
                            Ja navijam da ne zavrse sezonu neporazeni.
                            sigpic

Comment

• Ako pregrme Liverpul i Arsenal u gostima .... to bi trebalo da bude to. Totenhem ume da bude nezgodan kuci, ali mislim da nece tu biti problema.
                              Naravno uvek postoji mogunost da se desi neki los dan, da se stvorene sanse ne realizuju, da psihicki ne budu na nivou, pa da se neki autsajder ovajdi. Opet kada nisu izgubili protiv Palasa .... nece nikada
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ja bih voleo da Siti ostane neporažen da bi Ves bio tužan. Njega manje gotivim čak i od Sitija.

Comment

Working...
                                X