Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Prototype View Post
    S' konja na magarca, nesto najgore sto moze da ti se desi. Jos kad te zena sjebe, kako je njoj pripao sav novac nakon razovoda uopste mi nije jasno, kao da je ona igrala fudbal i zaradila taj novac.
    Kaže da mu je ona vodila računa o svim finansijama. Da on bukvalno nije imao pojma ni koliko ima, ni šta ima. Nije mi to realno. Ali šta znam, moguće da je naivan toliko...

I opet mi nije jasan razlog zašto je ona to sve uradila. Morao je biti neki povod.

Nego me nervira što lik nije hendikepiran ili slično. Nije on nešto mator, može da nađe posao. Nego je sa zaebano vratiti se među nas smrtnike.
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by srdjan_sl View Post

Evo vidis greskom sam ti stavio kaznu za taj post pa nakon toga obrisao kaznu i dao za sledeci, mada sve si ti to dobro video i bez mene ali kad me vec prozivas da ti odgovorim.

Sto se tice ovog da imas svoj nacin pisanja i da se trudis da ne krsis pravila, moraces ili da se potrudis bolje da ih ne krsis ili ces biti sankcionisan.

EDIT:
      I da odmah napomenem svako sledece komentarisanje rada moderacije ili nastavka rasprave o necemu sto ne odgovara ovoj temi bice strogo sankcionisano.
      Cisto da vidis da si opet pogresio u proceni i da te nisam prozivao:

Ja sam gledao ovaj panel. Nisam ni znao da mogu videti kada mi poeni isticu. Ovo je prvi put da sam kaznjen.

Morao sam da ti odgovorim, ne bi li neko pomislio da te stvarno prozivam. Ovo je moj poslednji post sto se tice ove rasprave, nadam se da ce proci nekaznjeno.

Nemam druge opcije nego da prihvatim tvoje upozorenje, jedino ostaje zal sto se ne primenjuju ista pravila nad svakim clanom.

Comment

• Originally posted by z0La View Post
        Kaže da mu je ona vodila računa o svim finansijama. Da on bukvalno nije imao pojma ni koliko ima, ni šta ima. Nije mi to realno. Ali šta znam, moguće da je naivan toliko...

I opet mi nije jasan razlog zašto je ona to sve uradila. Morao je biti neki povod.

Nego me nervira što lik nije hendikepiran ili slično. Nije on nešto mator, može da nađe posao. Nego je sa zaebano vratiti se među nas smrtnike.

Pa to ti kazem Tesko se vratit medju smrtnike. Nije cak ni u pitanju zarada, koliko obaveza da radi 7h-15h ili 9h-17h, ne znam kakvo je radno vreme u Engleskoj Mada mozda bi mogao nekako da ganja posao u svetu fudbala, coach/menager ili sta vec.

Imaju troje dece, najstarije dete 14 godina ! Nije da su od juce u braku. Mada verovati nekom slepo, posebno kad su pare u pitanju, je teska glupost. Ispao naivan i placa cenu sada.

Comment

• Originally posted by z0La View Post
          Čekaj brate, priča jeste tužna i sve, i žao mi ga...ali ima li on noge i dalje? Nek traži posao jbte. Šta, zarađivao milione, pa sad mu je ispod časti da nađe neki manji posao?

Moli za milostinju kao da je invalid. Idi brate, nađi neki posao. Bar u Engleskoj može da se nađe nešto...

I nigde se ne pominje što mu je žena napravila to što je napravila.
          Ma kaki to, gde da radi. U ostalom to i ne zna nist drugo da radi sem da trci za loptom, a jos da uci sada nesto da radi... ili da nesto ne daj boze fizikalise .... ili neki drugi bilo kakav posao ... ma kaki to more.
          I onako je ceo zivot ustajao rano i isao na treninge i utakmice i zaradjivoa milione.... dovoljno je to radilo - sada Arsenal malo neka ga pomogne. Ne bi bilo lose neku simbolicnu platu da mu daju otprilike jedno 20 do 30k funti nedeljno - do smrti naravno.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ova prica oko Ebouea pokazuje kolike zene mogu biti k....

Comment

• ...i muskarci retardi.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Comment

• Sigurno je sve to zaslužio
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nije to nista cudno, u nfl-u njih 80% bankrotira posle 5 godina, u nba-u oko 60%
                  Originally posted by Dekinjo
                  Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                  Originally posted by La Jugoslavia
                  Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Comment

• Originally posted by Lord Samuraj View Post
                      Ova prica oko Ebouea pokazuje kolike zene mogu biti k....
                      Nije ni on sigurno nista bolji kada je takvu ozenio. Sam je birao.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Mozda nije ni bas sve tako kako on prica. Ko zna sta se tu dogadja i sta je tacno. Neka se navikne na normalan zivot i cao. Ne znam da li ima i sada ali ranije su igraci imali penzije od PL od nekoliko hiljada funti bas zbog ovakvih situacija. Ne znam da li je to jos uvek aktuelno ali ako ima tu penziju ne znam sta hoce i zasto se zali. Da nema bas gde da spava ne verujem, on ovde prica kako mu je tesko da se vozi gradskim prevozom mislim ono daj uozbilji se malo. Nista ja ne verujem da nema gde da spava i da ves pere na ruke. Ne bih da pricam napamet ali da ne ispadne neoa Dzambo situacija posle.

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
                          Navijači MUN-a kakuckaju po Klopu evo ima već 2+ godine......, ali ovde moram priznati da je ovo baš žestok argument protiv i da činjenice nisu izvučene iz konteksta nego da su baš za analizu i razmišljanje
                          Mada bi onda neki navijač Liverpula mogao doć' do zaključka da je Liverpul najviše puta dolazio u prednost od svih timova u Evropi
                          ¡Si Señor!

Comment

• Sheffield Wednesday i Middlesbrough smenili trenere nakon meca.... samo u Engleskoj.

Comment

• Originally posted by somborac View Post
                              Navijači MUN-a kakuckaju po Klopu evo ima već 2+ godine......, ali ovde moram priznati da je ovo baš žestok argument protiv i da činjenice nisu izvučene iz konteksta nego da su baš za analizu i razmišljanje
                              Mada bi onda neki navijač Liverpula mogao doć' do zaključka da je Liverpul najviše puta dolazio u prednost od svih timova u Evropi
                              Ne znam zasto generalizujes samo, ja prvi nikad ga nisam pljuvao cak sam ga i zeleo na klupi Junajteda. Ali nema veze, u poslednje vreme svi povredjeni od navijaci Junajteda, jbt kao da silovamo nekog, a sere se najvise ubedlivo upravo protiv tog Junajteda.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• Zašto se ljutiš?
                                U mom kraju ima izreka, ako nije tvoja košulja nemoj da je oblačiš.......
                                Znam da nisi ti, a i sam sam napisao da je ovo napokon nešto konkretno oko čega se može zamisliti i diskutovati..., za razliku od onoga flop Klop i trener sa sistemskom greškom
                                ¡Si Señor!

Comment

Working...
                                X