Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by notorious View Post
    Pep preuzeo ekipu koja ispala od Reala na 1 gol za finale LŠ, Mou ekipu koja nije prošla prilično lošu grupu. To ti otprilike pokazuje šta ih je sačekalo u klubu.
    Za to nije sudija ili Pep kriv, sta je sacekalo Murinja u ekipi. Taj Siti je bio sramotan u polufinaluv ako cemo realno.

A Murinjove poteze u Junajtedu nisu bas najbistriji, od Lukakua, do sami pristup. On da potrosi jos 200 miliona nece se nista promjeniti, to je lako zakluciti.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• Zašto se odmah Murinjo spominje? Ja dotičnog želim van Uniteda što pre, ništa je ne branim Josea ovim što kažem da je Pep precenjen i da je smešno to što se ova ekipa City-a spominja kao najbolja PL ekipa ikada, to je ono što je doista smešno.

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
        Za to nije sudija ili Pep kriv, sta je sacekalo Murinja u ekipi. Taj Siti je bio sramotan u polufinaluv ako cemo realno.

A Murinjove poteze u Junajtedu nisu bas najbistriji, od Lukakua, do sami pristup. On da potrosi jos 200 miliona nece se nista promjeniti, to je lako zakluciti.

A ja sam rekao da je kriv ili pominjao sudiju? Samo kažem da se ne može tako plastično posmatrati. Uložiće Milan još 200 miliona i hoće li biti bolji od Juventusa, hoće li Everton od Tottenhama?

Comment

• Smejali smo se prosle sezone kad je gurao KDBa i Silvu kao centralni vezni, potpuno gubio balans. I njegovoj odbrani smo se smejali, pa je to zakrpio kako treba.

Ove sezone svi igraci napreduju kod Pepa, pa vidi kako onaj prosek Sterling izgleda. Nije to do novca samo.

Murinju je falio jos jedan veznjak, krilo i bek. Ko mu je kriv sto nije mogao da uzme? Nisu pare, jer ih je potrosio vise nego dovoljno na Lukakua. Pa nije Perisic jedino krilo, kao sto nije i Van Dajk jedini stoper kojeg je cekao Klopp.

Dzaba cemo se raspravljati, ako je nekima u mozak da je ovaj Siti iskljucivo ovoliko dobar samo zbog novca.

Comment

• Taj prosjek Sterling koštao više od većine pojačanja koje je doveo Mou? O tome ti pričam. City je dovodio i grabio i prije dolaska Pepa i normalno je da ga je sačekala kvalitetnija ekipa, pri tome on dobije šta poželi od igrača.

Comment

Taj prosjek Sterling koštao više od većine pojačanja koje je doveo Mou? O tome ti pričam. City je dovodio i grabio i prije dolaska Pepa i normalno je da ga je sačekala kvalitetnija ekipa, pri tome on dobije šta poželi od igrača.
              Ali brate Pep dovodi nekog igraca i iz njega vadi maksimum i taj igrac mu napreduje kroz sezonu. Mou ne zna sta zeli od Lukakua, Miki mu na nista ne lici, Matica je preforsirao, Pogba jedini igra konstantno da na nesto to lici. Pre neki dan kaze sto je Pep doveo bekove, a Murinju taj dan bas najbolji igraci bili mu bekovi. Mnogo place i sere, uvek mu neko drugi kriv. Pa Sautemptonu nismo mogli loptu uzeti 5 minuta, oni kad uzme Sitiju slave kao gol. Da ne pricam o mentalitetu koji usadjuje u igraca...

Comment

• A sto je to sacekalo Pepa? Kao da je proslo dvadeset godina od trenutka kada je Pep preuzeo ekipu pa oslabilo pamcenje, pa se samo gledaju rezultati, a ne sto se tada desavalo.

Kada je ta ekipa Sitija ispala u polufinale Lige Sampiona za samo gol(!) od sampiona Reala Madrida, zasto je zavrsila cetvrta u PL? Sta, PL > LS?
                Pa evo vidimo ove sezone sta ima za razliku od prije dvije i koliko je ta ekipa bila dobra. Golman novi, desni bek novi, lijevi bek novi, stoper (Stouns, da ne pomijesamo Mangalu slucajno sto igra dokle je ovaj povrijedjen) novi, lijevo krilo novo, Sterling taman se moze rec novi Sterling, a i za mene slobodno Jesus ima prednost nad Aguerom. Tako da imamo vec pet novih igraca u tim sto je pola tima, plus imamo Jesusa koji se rotira sa Aguerom (a sigurno je da ga vise cijeni) i novog Sterlinga.
                E te godine sto su dosli do polufinala, igrali su ocajno, da nije bilo Lorena Blana ne bi gledali oni polufinala. Onda dalje, ajde sjetite se kako je David Silva tada igrao, ja sam mislio da je to to od njega, nema vise, ocajno, katastrofa. A sad? Bitan koliko i KdB, covjek i u Spaniju kod Lopeteguia je jedan od bitnijih srafova. To se prije dvije godine nije moglo naslutiti da ce se vratiti na ovako visok nivo. KdB je isto na nevjerovatan nivo, mnogo kompletniji igrac prije nego li dvije godine. Tu je i Fernandinjo koji takodje nije briljirao, a sad postade jedan od najboljih holdera na svijet...

Eto, nisam pominjao ni MU ni Murinja, i moze se rec da mu je ostalo glavno u Siti - Fernandinjo, Silva, KdB... ali trebalo je te momke vratiti na stari put jer su katastrofalno igrali prije nego sto je dosao, izuzetak KdB koji se stvarno opucio, ali se na kraju uklopio u sivilo ostatka tima.
                Last edited by Baka; 31-12-17, 16:14.

Comment

• Baka, hvala što si me poštedio dužeg posta. Svakako ćeš se složiti da je osnova De Bruyne-Fernandinho-Silva-Aguero-Sterling prilično bolja od Carrick-Herrera-Mata-Rashford-Martial-Rooney. Poenta mog posta je bila da se ne može gledati, malo manje je potrošio i to je to. Po onome što ga je dočekalo trebao je mnogo više potrošiti, dovesti bekove, krila, Pep je doveo, čak i poduplao, Mou nije. Zašto nije neka izađe i kaže. Ako smatra da je dovoljno kvalitetan s priučenim bekovima i Matom desno onda je sam kriv.

Comment

• Zaboravio sam napomenuti da je lijepo čitati koliko i protivnički navijači i svi poštuju Mourinha jer šetanje grupom u LŠ i 2-3 mjesto u PL smatraju priličnim debaklom.

Comment

• Cestitke Hodzosnu i momcima, nedostajalo je sportske srece i pravde, zasluzili su tri boda.
                      sigpic

Comment

• Je li ovo do mene ili je ovo novi dres Arsenala... Nesto mi izgleda drugacije, ali nema sile da mogu raspoznat sto je novo.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Comment

• ljudi budimo realni,Fergi je trener koji je imao autoritet,flekibilnost i mu** ali i sam je bio svestan pre povlacenja koje igrace ostavlja u timu. Covek je ziva legenda ali svi problemi po mom misljenju pocinju od njega jer nije nasao adekvatne zamene na vreme. Tim je bio previse star sa obilje "prosecnih" igraca. On nije imao adekvatnu zamenu za Skolsa,Vidica,Ferdinanda,Evru,Nevila....Trebalo je jos tada da se kupuje.Tipican primer: prodali smo Ronalda za velike pare,gde je zamena? Valensija?U to vreme imali smo i para i reputaciju nepobedivog tima pa smo mogli da dovedemo bilo koga.Sada igrace zanima iskljucivo novac,zabole njih za klub,plate su previsoke tako da se najedu para za jednu sezonu i posle igraju kako im volja.Treba nama neki ludak od trenera koji se ne plasi da posalje bilo kojeg igraca na tribine ma koliko on bio bitan i da pocne da kaznjava od plate kad krenu da se drkaju po terenu. Cak i Fergi da se vrati sada ekipa je izgubila pobednicki mentalitet,na old traford sada dolaze po bodove cak i timovi iz donjeg dela tabele.Proci ce godine pre nego sto se vratimo na put stare slave jer igraci sada biraju klubove prema plati i prema bonusima
                          Last edited by psycho.ts; 31-12-17, 17:42.
                          sigpic

Comment

Zaboravio sam napomenuti da je lijepo čitati koliko i protivnički navijači i svi poštuju Mourinha jer šetanje grupom u LŠ i 2-3 mjesto u PL smatraju priličnim debaklom.
                            Rezultati su jos I fenomenalni, po meni je problem sama igra, bezidejnost u napadu, i to sto je, ako izuzmemo odbranu, Dzesi Lingard jedini igrac za koga se moze reci da je u formi.
                            sloboda ili ništa

Comment

• Sad će i WBA kao i Palas.
                              Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• WBA bez Rondona nema oštricu.

Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока

Comment

Working...
                                X