Originally posted by limun
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by mikisavic89 View PostLepe ove analize protivnickih navijaca. Kad sd samo setim Fergusona i golova u poslednjim minutima i slicih analiza kako covek 25 godina ima srece. Sad evo i Murinjo dobija na srecu jer je isto kad neko sutne sa 30m i iz peterca.
Comment
-
U mamu mu poljubim, i ono postalo kvarno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
A moze li neko da mi kaze zasto Lingard i Rashford imaju prednost u odnosu na mnogo talentovanijeg Martiala?
Originally posted by mikisavic89 View PostLepe ove analize protivnickih navijaca. Kad sd samo setim Fergusona i golova u poslednjim minutima i slicih analiza kako covek 25 godina ima srece. Sad evo i Murinjo dobija na srecu jer je isto kad neko sutne sa 30m i iz peterca.
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostA moze li neko da mi kaze zasto Lingard i Rashford imaju prednost u odnosu na mnogo talentovanijeg Martiala?
Samo sto je Ferguson osvajao ligu. Ovaj nece nikada.
Comment
-
Originally posted by limun View PostBilo bi idealno kad biste pobedili 5:0 uz 3 suta na gol.
Comment
-
Al vise sa ovim pominjanjem zatvaranja, bunkera i autobusa...
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostMislio sam na to da nece sa Unitedom osvojiti. Koji je zavrsio prosle sezone?
Wenger je odavno zreo za penzije. Nema potrebe da se i spominje.sigpic
Comment
Comment