Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by notorious View Post
    Baka, hvala što si me poštedio dužeg posta. Svakako ćeš se složiti da je osnova De Bruyne-Fernandinho-Silva-Aguero-Sterling prilično bolja od Carrick-Herrera-Mata-Rashford-Martial-Rooney. Poenta mog posta je bila da se ne može gledati, malo manje je potrošio i to je to. Po onome što ga je dočekalo trebao je mnogo više potrošiti, dovesti bekove, krila, Pep je doveo, čak i poduplao, Mou nije. Zašto nije neka izađe i kaže. Ako smatra da je dovoljno kvalitetan s priučenim bekovima i Matom desno onda je sam kriv.
    Kako iskusno zaboravi Smolinga, De Heu, Valensiju, Janga. Vragolanu jedan.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Novi aftv

Drugi klip od 03:05
      Originally posted by Dekinjo
      Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
      Originally posted by La Jugoslavia
      Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• X na kraju ovde.
        Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Kako iskusno zaboravi Smolinga, De Heu, Valensiju, Janga. Vragolanu jedan.
          Ajde njih, ali gdje Blinda da zaboravim. Nisam pominjao defanzivu jer mi je to približno, onda tu spadaju i Jones, Rojo, Otamendi, Kompany, Clichy, Kolarov, Zabaleta, Mangala.

Comment

• ¡Si Señor!

Comment

• Originally posted by notorious View Post
              Ajde njih, ali gdje Blinda da zaboravim. Nisam pominjao defanzivu jer mi je to približno, onda tu spadaju i Jones, Rojo, Otamendi, Kompany, Clichy, Kolarov, Zabaleta, Mangala.
              Evo ti Sitijevih startnih 11.
              Ederson - doveo ga Pep, Stons - doveo ga Pep, Otamendi - pre Pepa nista posebno, za jednu sezonu do njega je napravio vrhunskog stopera, Voker - doveo ga Pep, Delf - Pep mu totalno promenio poziciju i covek igra odlicno, Fernandinjo - isti slucaj kao i sa Otamendijem, KDB - pod Pepom igra fudbal karijere, Silva - isto, pisalo se vec o tome ovde malo ranije, Sterling - isto kao sa Otamendijem i Fernandinjom, Sane - doveo ga Pep, Isus - doveo ga Pep iki Aguero.

Vidis kada se detaljno rastavi na proste cinioce i pazjivo pogleda sve postaje jasno. Nista on nije bolje/losije od Murinja nasledio.
              Last edited by Sandugp; 31-12-17, 18:50.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Moze se reci da su oba trenera naslijedila dobru fondaciju za fudbal koji igraju.

Pep je imao dobru sredinu koju je trebalo povratit u zivot i doveo brze ofanzivne igrace - krila i bekove. Kad smo vec tu, Pelegrini nije umio uklopit KdBa i Silvu - vazda jednog gurao na krilo - a Pep je to laganica rijesio.
                Murinjo je imao dobru odbranu i brze ofanzivce, dodao na sredinu cvrste i tehnicki potkovane ljude i jos nekoliko igraca u napad.

To je nekako ukratko.

Oba trenera se mogu pohvaliti sto su od Janga i Delfa napravili funkcionalne lijeve bekove i mislim da vecu pohvalu od te ne mogu dobit.

Comment

• A da preimenujete temu u pep vs mou posto se samo o tome pise? :/

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Comment

• Tu je to negdje, čak mi se čini da je Mou naslijedio bolje igrače nakon vaših objašnjenja. Zato Mata uvijek ispred Silve u Španiji, De Bruyne učio fudbalske korake prije Pepa, za Aguera čuli preko Maradone, za Otamendija ni tako, ostale ne vrijedi komentarisati Silva briljirao u Monacu, često nema mjesta a jedno 12x bolji igrač od Mate, Mihtarjana, Lingarda.

Comment

• Realno. Napravite neku temu pa tamo raspravljajte. Nek se zove prozivke i svađe.

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Odličan početak 2018. Iznenađenje kakvo je prvo poluvreme, dosta otvoreno, bez prekida, dosta šansi. Samo da nastave ovako. Odličan meč.

Comment

• Auuu, kakav start Lallane. Čist gol sprečio...
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ovako necemo gol dati nikad, mozemo igrati do prekosutra.

Comment

• Tanko
                              Originally posted by Casiraghi
                              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Mnogo veliki limit ima Oxlade u svojoj igri, iz punog trka kontra nogom unutrašnjom pokušava da šutne na gol iako za to tehniku uopšte nema.

Mane u lošoj formi, protiv ovako disciplinovane odbrane potpuno izolovan.

Ovde samo baš težak kiks odbrane može dovesti do gola, što znači da je veća šansa da LFC izgubi ovo. TAA, Can i Klavan prednjače.
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X