Originally posted by notorious
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
X na kraju ovde.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostKako iskusno zaboravi Smolinga, De Heu, Valensiju, Janga. Vragolanu jedan.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostAjde njih, ali gdje Blinda da zaboravim. Nisam pominjao defanzivu jer mi je to približno, onda tu spadaju i Jones, Rojo, Otamendi, Kompany, Clichy, Kolarov, Zabaleta, Mangala.
Ederson - doveo ga Pep, Stons - doveo ga Pep, Otamendi - pre Pepa nista posebno, za jednu sezonu do njega je napravio vrhunskog stopera, Voker - doveo ga Pep, Delf - Pep mu totalno promenio poziciju i covek igra odlicno, Fernandinjo - isti slucaj kao i sa Otamendijem, KDB - pod Pepom igra fudbal karijere, Silva - isto, pisalo se vec o tome ovde malo ranije, Sterling - isto kao sa Otamendijem i Fernandinjom, Sane - doveo ga Pep, Isus - doveo ga Pep iki Aguero.
Vidis kada se detaljno rastavi na proste cinioce i pazjivo pogleda sve postaje jasno. Nista on nije bolje/losije od Murinja nasledio.Last edited by Sandugp; 31-12-17, 18:50.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Moze se reci da su oba trenera naslijedila dobru fondaciju za fudbal koji igraju.
Pep je imao dobru sredinu koju je trebalo povratit u zivot i doveo brze ofanzivne igrace - krila i bekove. Kad smo vec tu, Pelegrini nije umio uklopit KdBa i Silvu - vazda jednog gurao na krilo - a Pep je to laganica rijesio.
Murinjo je imao dobru odbranu i brze ofanzivce, dodao na sredinu cvrste i tehnicki potkovane ljude i jos nekoliko igraca u napad.
To je nekako ukratko.
Oba trenera se mogu pohvaliti sto su od Janga i Delfa napravili funkcionalne lijeve bekove i mislim da vecu pohvalu od te ne mogu dobit.
Comment
-
Tu je to negdje, čak mi se čini da je Mou naslijedio bolje igrače nakon vaših objašnjenja. Zato Mata uvijek ispred Silve u Španiji, De Bruyne učio fudbalske korake prije Pepa, za Aguera čuli preko Maradone, za Otamendija ni tako, ostale ne vrijedi komentarisatiSilva briljirao u Monacu, često nema mjesta a jedno 12x bolji igrač od Mate, Mihtarjana, Lingarda.
Comment
-
Realno. Napravite neku temu pa tamo raspravljajte.Nek se zove prozivke i svađe.
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Odličan početak 2018. Iznenađenje kakvo je prvo poluvreme, dosta otvoreno, bez prekida, dosta šansi. Samo da nastave ovako. Odličan meč.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Comment
-
TankoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mnogo veliki limit ima Oxlade u svojoj igri, iz punog trka kontra nogom unutrašnjom pokušava da šutne na gol iako za to tehniku uopšte nema.
Mane u lošoj formi, protiv ovako disciplinovane odbrane potpuno izolovan.
Ovde samo baš težak kiks odbrane može dovesti do gola, što znači da je veća šansa da LFC izgubi ovo. TAA, Can i Klavan prednjače.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment