za igraca koji ce provesti maksimum dve godine u zvezdi upside je potpuno nebitan. on ce ga dostici sa 27, 28 negde daleko od zvezde. ja u njegov upside nisam toliko ni uveren. decko je talentovan to je nesumnjivo, ali pitanje je hoce li ostvariti avoj potencijal i koliki je on zaista. on u nba nema sta da trazi. centarska linija delavera je jaca od njega o fili da ne pricamo. to sto je draftovan apsolutno nista ne mora da znaci. meni se cini da smo se mi vise vodili nekom idejom da ga sledece ili za dve godine zavalimo kao boldena nego njegovim trenutnim kvalitetom.
Sve ostalo si pogresno citirao ili protumacio. A to da ostaju upisi ne moramo uopste da cekamo do kraja. prvo si pisao da necemo imati nijednu, pa da cemo imati jednu pa dve pobede, a mi imamo vec tri na gostovanjima
Sve ostalo si pogresno citirao ili protumacio. A to da ostaju upisi ne moramo uopste da cekamo do kraja. prvo si pisao da necemo imati nijednu, pa da cemo imati jednu pa dve pobede, a mi imamo vec tri na gostovanjima
Comment