Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MannyCalavera View Post
    Tesko da tada moze da dodje Ristic. Covek igra sezonu celu u Arizoni. U najboljem slucaju ce mu sezona biti gotova u Martu, ako doguraju daleko na NCAA turniru onda je to pocetak Aprila. Uz sve to ako ima obaveze na faksu da ocisti semestar, pre pocetka Juna nece biti slobodan.
    Pa to... I meni je bilo cudno da se vrati tada,s obzirom na obaveze na faksu,a i u Arizoni ima sada znacajniju ulogu...

Comment

• Seča u NBA je za 7-10 dana ... biće valjda nešto da se probere.
      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Znaci, adios Jankovic?

Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока

Comment

Miller je pod ugovorom sa Bambergom, i o njemu nema price. Odakle vadite te nebuloze...
          Bamberg je nezadovoljan Milerom a Miler ne zeli da jos jednu sezonu presedi na klupi. Za sada se na njega ne racuna od strane Nemaca.

Comment

Miller je pod ugovorom sa Bambergom, i o njemu nema price. Odakle vadite te nebuloze...
            I Feldin je bio pod ugovorm sa Panatom za ovu sezonu, pa smo videli epilog na kraju.

Ako postoji obostrano nezadovoljstvo, moze se naci izlaz.
            Verovatno tu cekamo mi neku priliku.
            Sigurno nismo u mogucnosti platiti njemu ceo ugovor.

Comment

• Evo novi info... Miller jeste nezadovoljan u Bambergu i onim sto mu je tamo ponudjeno (misli se na ulogu i minute) zatrazio je od Miska hitan transfer i izlaz. U narednih 7 dana ce pokusati da nadje novi klub.
              Sad je pitanje da li mi mozemo(hocemo) da izadjemo u susret nakon svega. Zbog pojacanja u koje je ulozila Cedevita, a nas tim je sasvim nov ne zelimo da rizikujemo pa bi da sto prije dovedemo igraca koji moze da donese kvalitet. Moj neki rezon bi bio da je Miller nedostizan platezno osim, rekao sam ranije trade Milko - Miller, a da je Ndur jos uvijek bez kluba (ako je toliko jeftin, zasto?) i realan potpis.

Comment

• Xavier Munford signs with Milwaukee Bucks

Pošto je pominjan kao moguće pojačanje ...
                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Kvinsi bi bio šlag na tortu! Instant kvalitet i startna 4 ka koja poznaje sistem . . .

Comment

• Mislim da Kvinsi ne bi doneo ono sto nam treba. Ispodprosecan defanzivac i skakac.
                    Ne govorim da je los igrac vec da se ne uklapa u ono sto nam treba.

Comment

• Ajmo ovako da gledamo stvari, jedan od najboljih mladih strucnjaka u svijetu koji je i njegov trener trenutno, njegovu formu ne vidi kao zadovoljavajucu za bitniju ulogu u timu. Zasto bilo ko od nas misli da zna bolje od Trinkijerija. U redu je da imamo zelje kako bi njemu Zvezda odgovarala i kako bi opet planuo kao Djenka ali... to su sve zelje i pozdravi, ovo je ipak ozbiljan posao. Mora se uzeti u obzir njegova povreda (jos gluplji nacin kako je do nje doslo) ponasanje van terena, odgovor Covicu za onih 60k zbog discipline, godinu dana bez kosarke (ko je igrao profi zna sta znaci mjesec). Ja bih volio da se desi Miller i sve ono sto je on donjeo na putu za top 16, sta vise i pored svih ovih pitanja koje vise nad njim ja bih bio zadovoljan njegovim dovodjenjem. Ali, skok i odbrana pika su nam za sad na hrkljus nivou i uopste ne znam zasto na svakog igraca iskacemo i udvajamo, zna se na koje igrace centar izlece i zatvara dodavanje a na koje se ide ispod bloka.

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                        Ajmo ovako da gledamo stvari, jedan od najboljih mladih strucnjaka u svijetu koji je i njegov trener trenutno, njegovu formu ne vidi kao zadovoljavajucu za bitniju ulogu u timu. Zasto bilo ko od nas misli da zna bolje od Trinkijerija. U redu je da imamo zelje kako bi njemu Zvezda odgovarala i kako bi opet planuo kao Djenka ali... to su sve zelje i pozdravi, ovo je ipak ozbiljan posao. Mora se uzeti u obzir njegova povreda (jos gluplji nacin kako je do nje doslo) ponasanje van terena, odgovor Covicu za onih 60k zbog discipline, godinu dana bez kosarke (ko je igrao profi zna sta znaci mjesec). Ja bih volio da se desi Miller i sve ono sto je on donjeo na putu za top 16, sta vise i pored svih ovih pitanja koje vise nad njim ja bih bio zadovoljan njegovim dovodjenjem. Ali, skok i odbrana pika su nam za sad na hrkljus nivou i uopste ne znam zasto na svakog igraca iskacemo i udvajamo, zna se na koje igrace centar izlece i zatvara dodavanje a na koje se ide ispod bloka.
                        Posebno ovo iskakanje kada branimo centralni pik je zaista smesno.

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                          Ajmo ovako da gledamo stvari, jedan od najboljih mladih strucnjaka u svijetu koji je i njegov trener trenutno, njegovu formu ne vidi kao zadovoljavajucu za bitniju ulogu u timu. Zasto bilo ko od nas misli da zna bolje od Trinkijerija. U redu je da imamo zelje kako bi njemu Zvezda odgovarala i kako bi opet planuo kao Djenka ali... to su sve zelje i pozdravi, ovo je ipak ozbiljan posao. Mora se uzeti u obzir njegova povreda (jos gluplji nacin kako je do nje doslo) ponasanje van terena, odgovor Covicu za onih 60k zbog discipline, godinu dana bez kosarke (ko je igrao profi zna sta znaci mjesec). Ja bih volio da se desi Miller i sve ono sto je on donjeo na putu za top 16, sta vise i pored svih ovih pitanja koje vise nad njim ja bih bio zadovoljan njegovim dovodjenjem. Ali, skok i odbrana pika su nam za sad na hrkljus nivou i uopste ne znam zasto na svakog igraca iskacemo i udvajamo, zna se na koje igrace centar izlece i zatvara dodavanje a na koje se ide ispod bloka.
                          Mislim da si sve lepo objasnio

Comment

• Rafalna paljba Kvinsija Milera...

Comment

• sto bi rekli neki forumasi pianje je da li je miler bivsi igrac? on je vec imao jednu ozbiljnu povredu, ovo mu je druga. prosle godine nista nije odigrao, ove poceo isto tako. sad to sta misli najbolji mladi trener u evropi i nije toliko bitno, meni je bitnije sta misli nasa struka i da li je to onaj miler od pre dve godine? ja bih sacekao last cut i onda video, miler ili neko drugi

sto se tice tog mladog trenera, meni njegova ekipa ove godine deluje bas tanko

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=sGL1DFqLkso

ne mozes da ne volis ovakoog lika, ali koliko god ga voleo, zvezdu volim vise,i moje skromno misljenje da nam ne bi trenutno doneo nesto mnogo,a prihvatili bi veliki rizik,sto ponasanje,povrede,a i nocni zivot

Comment

Working...
                                X