Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by crni_redstar View Post
    Zar nije simanic u efempeju?
    Jeste.

Comment

• Originally posted by Manda77 View Post
      Jeste.
      Hvala...jel se zna nesto konkretnije o ovoj pobedi nad borcem? Pise samo da su blistali lesort i radicevic.

Comment

Hvala...jel se zna nesto konkretnije o ovoj pobedi nad borcem? Pise samo da su blistali lesort i radicevic.
        Marko Kešelj 6, Nikola Radičević 5 + 11 asistencija, Nemanja Dangubić 12, Dejan Davidovac 2, Dragan Apić 2, Aleksa Radanov 2 , Džejms Feldin 10, Stefan Janković 11, Nikola Jovanović 3, Matias Lesor 20+5 skokova, Milko Bjelica 6.

Comment

• Kad će više 22.i taj turnir da vidimo na šta ličimo. Stići će i plej valjda.

Comment

Marko Kešelj 6, Nikola Radičević 5 + 11 asistencija, Nemanja Dangubić 12, Dejan Davidovac 2, Dragan Apić 2, Aleksa Radanov 2 , Džejms Feldin 10, Stefan Janković 11, Nikola Jovanović 3, Matias Lesor 20+5 skokova, Milko Bjelica 6.
            Sto bi se reklo u Kazablanci - mislim da je ovo pocetak jednog divnog prijateljstva.
            Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Radicevic sam cuo blizu fmp-a, mozda alimpije razmisli posle ovih 11 as.

Comment

Radicevic sam cuo blizu fmp-a, mozda alimpije razmisli posle ovih 11 as.
                Неко те вероватно слагао или је промашио презиме, можда Раданов, Радичевић тешко да ће у ФМП.

Comment

• Originally posted by Borca View Post
                  Неко те вероватно слагао или је промашио презиме, можда Раданов, Радичевић тешко да ће у ФМП.
                  Procitao na mocartu.

Comment

• Možda Rakičević, Radičević sigurno nije.

Comment

Procitao na mocartu.
                      Rakicevic, ne Radicevic.

Comment

• Jest moja greska lose procitao!

Comment

• Inace Lesort igra odbranu na koju bi Radonja balavio..kao bek leti svuda i skace. Zatvara, krade, blokira, skace..

Comment

Inace Lesort igra odbranu na koju bi Radonja balavio..kao bek leti svuda i skace. Zatvara, krade, blokira, skace..
                            Pa tražili smo,skakačku,miCku zver, zar ne???
                            Sad još jednu na pleju i da zatvaramo radnju. Da čovke malo odmori.

Comment

Inace Lesort igra odbranu na koju bi Radonja balavio..kao bek leti svuda i skace. Zatvara, krade, blokira, skace..
                              Ja vec balavim od ovoga sto si napisao.

Comment

• Originally posted by Пера Ложач View Post
                                Pa tražili smo,skakačku,miCku zver, zar ne???
                                Sad još jednu na pleju i da zatvaramo radnju. Da čovke malo odmori.
                                To sto smo trazili, to smo i doveli.Sad ne treba od Lessorta ocekivati svaku utakmicu 20p.
                                Cekamo taj famozni turnir na Kritu, do tad bi morao plej da dodje.

Comment

Working...
                                X