Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobar dan, ako može neka slidža sa aerodroma.

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
      Dobar dan, ako može neka slidža sa aerodroma.

Moze
      "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
      Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
        Moze
        dobar
        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
          Moze [emoji3]
          Tačno sam znao šta će biti čim sam poslao[emoji23]

Comment

• Numem veću

DHqxiipXkAIIZ9m.jpg
            Last edited by Пера Ложач; 20-08-17, 13:15. Reason: slovo

Comment

• Pa i njemu triiljadeosmica

Dobrodošao brate, jako mi se sviđa ovaj momak

Comment

• Pokusao da povezem sliku Lesorta sa twitera, ne ide, pokusao da dl i postavim kaze prevelika... dok sam ja to sve pokusavao sacekajte minut dva covjek ce vjerovatno stici na TV intervju pa cete vidjeti prije nego ja uspijem ista postaviti

Comment

• 2017-08-20_133128.jpg
                  Brišite ovu moju knipex postaviJo.
                  Ako može u DM kako se to radi.
                  Last edited by Пера Ложач; 20-08-17, 13:34. Reason: Numem da napravim

Comment

• This is the beginning of your day
                    Life is more intricate than it seems
                    Always be yourself along the way
                    Living through the spirit of your dreams

https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74

Comment

• Lesor: "Veliki rad, izazov i prilika za mene"
                      Najnovije pojačanje KK Crvena zvezda mts Francuz Matias Lesor doputovao je u nedelju u Beograd. U ponedelljak slede lekarski pregledi i prvi trening sa novim saigračima.

Najnovije pojačanje KK Crvena zvezda mts, Matias Lesor doputovao je u nedelju u Beograd, i priključio se svom novom timu, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Mladi francuski centar, koji je prošle sezone bio jedno od najprijatnijih iznenađenja francuskog prvenstva, nije po dolasku na aerodrom "Nikola Tesla" krio zadovoljstvo potpisivanjem ugovora sa evroligaškim klubom, a za početak najavio je veliki rad, kako bi se što pre uklopio u tim, koji je sa pripremama počeo pre 12 dana:

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam konačno tu, u Beogradu i novom klubu, Crvenoj zvezdi koja predstavlja moj izbor, i veliku priliku za mene. Za početak, ono što je sigurno, znam da me očekuje veliki rad, kako bi se što pre uklopio u tim. Znam da je ekipa izmenjena, ima i dosta mladih ali i iskusnih igrača, kvalitetna i željna dokazivanja i uspeha. Moje je da se što pre adaptiram na novu sredinu, kako bi na terenu davao svoj maksimum. Ne mogu da dočekam da zaigram u atmosferi i pred navijačima koji su posebni i koji prave jedinstvenu atmosferu u Evropi", rekao je prilikom dolaska novi centar crveno-belih Matias Lesor.

Francuza u ponedeljak očekuju obavezni lekarski testovi, a već tokom popodneva upoznaće se sa novim saigračima, trenerom Dušanom Alimpijevićem i stručnim štabom, sa kojima će sarađivati u novoj sezoni u dresu KK Crvena zvezda mts.

Evo i izjave njegove
                      Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Dobrodislica Lesoru, i da uz veliki rad i napredak raste uz ekipu iz dana u dan.

Comment

• Dobrodoslica nasem novom igracu.

Comment

• Decko skroz na mestu, sa kakvim osmehom prica o nama i nasim navijacima

Bice ovo pun pogodak. Bas imam lep osecaj u vezi njega.

Svakako, jos jednom dobrodoslica Matijasu

Comment

• Originally posted by BojanaCZV View Post
                                Sta se dogadja sa igracem koji se odaziva na ime Tyrese Rice i nosi traku na glavi?

Da li ima klub?
                                Rajs ima jos godinu ugovora sa Barsom i platu od 1,4 miliona.
                                Medjutim Barsa ga ne zeli u timu naredne sezone i pokusava ga poslati na pozajmicu ali tesko da ce neki klub dati toliku platu.

Comment

Working...
                                X