Ne rađaš se ni sa čim već učiš. Stepen do kojeg ćeš doći zavisi od tvog intelekta i naravno volje da naučiš. Mnogo zavisi i od toga ko te uči, jer džabe ti učenje ako to radiš pogrešno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Za veliki broj stvari da, ali osecaj za asistenciju tesko da moze da se nauci. A Jovketa su ucili mnogi vrhunski treneri, pa sem toga ima i skok, odbranu, solidan ulaz, mali broj gresaka, rezon, a u zadnje vreme je i sut popravio. Da ne idem vise u offtopic...
Comment
-
Svakako je Vilijams imao velikog uticaja na Jovica, pa cak i na Rebica. Setite se samo kako je Rebic odigrao onu utakmicu kad je Jovica odstranio Radonjic u cetvrtoj cetvrtini (valjda protiv Bajerna).
Velika je privilegija imati skolovanog pleja koji je voljan da prenese deo svoje "magije" na saigrace
Comment
-
Originally posted by ivica14 View Postsamo da kazem da je na danasnji dan pre 3 godine potpisao madjionicar kosarke Marcus Williams
Dakle, uvek kada se spominje MWill obavezno je napisati i neku od njegovih titula kao sto su: izmislioc kosarke, carobnjak, doktor, presao igricu itd.
Comment
-
Dovoljno je napisati MWill i sve je jasno, sve se nadovezuje pa čak i klupa ispred (Pionira) dvorane A. Nikolić.
Što se tiče progledati, pa najteže za pleja jeste da u pravom trenutku donese pravu odluku, neočekivanu za odbranu. Za to je potrebno da u svakom trenutku ima sliku napada svoje ekipe i odbrane protivnika, kao i da predvidi sledeći potez i saigračai protivnika i svoj. Neke stvari se navežbaju na treninzima a neke moraš da "kupiš" od majstora i onda samo od tvoje inteligencije zavisi kada ćeš i ako da upotrebiš.
Ubeđen sam da je MWill imao tu ulogu da je naterao Jovića da "progleda" i nakon toga je sve stvar rutine.
Trener na treningu navežba P&R (par osnovnih varijanti)a iz njega plej ima "n" kombinacija i izvođenje tih "n" kombinacija van osnovne je to progledavanje a to se mnogo teže brani.Last edited by nebitan; 13-08-17, 11:22.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by ivica14 View Postne znam je l si sarkastican ili sta, ali u svakom slucaju sve epitete sto si mu nabrojao su zasluzne...Covek je odograo kod nas top sezonu, nikad nismo imali atraktivnog asistenta kao sto je on, poentere da, ali asistente ne
Comment
-
Comment
-
Originally posted by marko_pantelic View PostSvakako je Vilijams imao velikog uticaja na Jovica, pa cak i na Rebica. Setite se samo kako je Rebic odigrao onu utakmicu kad je Jovica odstranio Radonjic u cetvrtoj cetvrtini (valjda protiv Bajerna).
Velika je privilegija imati skolovanog pleja koji je voljan da prenese deo svoje "magije" na saigrace
Comment
-
Kakve smo mi plejmejkere imali u zadnje 3 sezone! 2 doktora, Markus i Jovke! Veliki je zadatak pred stručnim štabom da nađe adekvatnu zamjenu. Uz pravog organizatora igre svaki igrač će biti bolji, onda ćemo moći reći da je svako pojačanje pun pogodak, a ako ne daj Bože ne pogodimo biće problem ogromnih razmjera.Last edited by mikara92; 13-08-17, 12:13.
Comment
-
Спомиње се како смо слаби за ЕЛ и тај ниво кошарке и слажем се да смо слабији него претходних сезона, пре свега због чињенице да је тај тим неколико година ишао узлазном путањом до кулминације које је била прошле сезоне (под командом сјајног тренера и великог радника). Само не треба прећи преко чињенице да је добар део осталих учесника ЕЛ (бар по мени) слабији него што је био. Гомила играча (и то оних најбољих) сваке године иде на виши ниво (НБА) или за уноснијим понудама (Кина), а замене су углавном играчи које ЕЛ тимови плаћају више него што они реално вреде. И мислим да ће и наредних година бити иста (ако не и гора) ситуација и да би финансиски слабији клубови (у које наш спада) добрим скаутингом могли и за мањи новац да направе конкурентне тимове. Овај прелазни рок са довођењем младих играча на вишегодишње уговоре личи на добар план.
Comment
-
-
Аман људи немојте унапред да пљујете ове момке! Сви знамо како је прошле године било, а како се завршило. Кад се сетим како је дочекан Кузмић, па Симоновић да не набрајам даље. Дати пуну подршку момцима и тренеру, а они ће то вратити добрим играма на паркету.
Comment
Comment