Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MannyCalavera View Post
    Mozemo i mi da nadjemo igraca na poziciji Bobby Dixon Ali Muhameda

P.S. Ako cemo prackasa, ja sam za John Robersona

Ja nisam mogao povjerovati da Keene nije izabran na draftu, decko je ubijao na koledzu, davao je po 30 skoro na svakoj utakmici.
    Ima takodje osjecaj za asistenciju i dobar pregled igre.
    Odlikuje ga i velika brzina.
    Ai sta ces pored jednog Keenea mi ocemo Gossa...

Comment

Mozemo i mi da nadjemo igraca na poziciji Bobby Dixon Ali Muhameda

P.S. Ako cemo prackasa, ja sam za John Robersona

On je u Asvelu...

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
        Gde je i sta radi Jerrelle Benimon?
        Ma idi bjezi, kud se njega sjeti, treba da dozivim srcani sada.
        Moj vlazan san vec dvije godine, takvih igraca nema mnogo.
        Nama bi pravo legao sada, bolja verzija Rudda i to mnogo.

Comment

• Originally posted by Bobinator BM13 View Post
          Mani ti NCAA. Pogledajte vi negde kako je lik igrao u letnjoj ligi. Gde igraju seniori a ne školarci. Mislim, igrali su i školarci ali većina su igrači iz D lige koji imaju po 24,25 godina i više i koji se bore za ugovore. Pojeli su ga za doručak. Nisam gledao u životu goreg igrača u letnjoj ligi.
          Ljetnja liga nije mjerilo nicega. Tu visoki pikovi dobiju loptu i po pravilu gledamo njihove licne duele. NCAA je x puta bolje takmicenje od ljetnje lige.

Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
            Gde je i sta radi Jerrelle Benimon?
            Jerrelle je slobodan. Ali tesko verujem da ce u Evropu. On proba malo da izguli D-League pa onda uvek zbrise u Kinu da mazne lovu. Tako je zadnje 2 godine. Inace se slazem, takav igrac bi nam legao samo tako.

Originally posted by DelijaVrsac View Post
            On je u Asvelu...
            Mozda ima out u ugovoru za EL kao DJ Cooper. A i da nema, mozemo da sanjamo o prackashima ponekad

Melo Trimble je free agent

Nigel Hayes je slobodan, kao undersized 4-ka ali moze da igra unutra bez problema pogotovu u Evropi. Moze s loptom da igra, zna odlicno da razigra sa kapice, iz driblinga. Gomila nacina da postigne poene. Nije pure shooter ali moze da ubode spolja kad je sam.

Last edited by MannyCalavera; 11-08-17, 00:14.

Comment

• Originally posted by vinetu View Post
              Pa i ja sam protiv njegovog dovodjenja isto kao i ti, pogledaj moje prethodne postove o njemu.
              Ma znam ali kažem uopšteno za sve. NCAA je potpuno druga stvar. U mečevima koji su malo ozbiljniji je bio očajan.

Comment

• Originally posted by Johnny Rotten View Post
                Ljetnja liga nije mjerilo nicega. Tu visoki pikovi dobiju loptu i po pravilu gledamo njihove licne duele. NCAA je x puta bolje takmicenje od ljetnje lige.

Zavisi od tima. Imaš dosta timova na letnjoj ligi sačinjeni samo o D liga igrača. Znači igrača koji igraju seniorsku košarku neko vreme. Iskusniji su od klinaca sa koledza. Goos je bio dobar na koledzu jer je lik bio senior a većina seniora tamo ima dobre brojke. Jednostavno igraš protiv klinaca koji su došli iz srednje a ti si već senior pa se to oseti. On je na letnjoj igrao protiv D liga PG-ova. Oni su ga uništili i ofanzivno i defanzivno. U Evropi će mu biti još gore.

Comment

Jerrelle je slobodan. Ali tesko verujem da ce u Evropu. On proba malo da izguli D-League pa onda uvek zbrise u Kinu da mazne lovu. Tako je zadnje 2 godine. Inace se slazem, takav igrac bi nam legao samo tako.

Mozda ima out u ugovoru za EL kao DJ Cooper. A i da nema, mozemo da sanjamo o prackashima ponekad

Melo Trimble je free agent

Nigel Hayes je slobodan, kao undersized 4-ka ali moze da igra unutra bez problema pogotovu u Evropi. Moze s loptom da igra, zna odlicno da razigra sa kapice, iz driblinga. Gomila nacina da postigne poene. Nije pure shooter ali moze da ubode spolja kad je sam.

Ne znam iskreno kakav je suter, ali one sezone kada su Kaminsky i Dekker igrali na Wisconsinu Hayes pogadja 2 trojke za redom, a Edin i Ivan se deru i cude kao da ih je Shaq licno pogodio.

Comment

• Originally posted by Johnny Rotten View Post
                    Ne znam iskreno kakav je suter, ali one sezone kada su Kaminsky i Dekker igrali na Wisconsinu Hayes pogadja 2 trojke za redom, a Edin i Ivan se deru i cude kao da ih je Shaq licno pogodio.

Jako cudno, s obzirom da je te godine pucao 40% spolja Godine iza toga je imao slabiju sutersku godinu ali je podigao ogroman broj suteva spolja i losa selekcija suta. Pazi nece on biti na sledecem nivou 45% trojkas ili bilo sta tako. Ali pucace 35%, sto je sasvim OK za 4ku koja uz to ima u arsenalu napadackom i gomilu drugih stvari.

Comment

...
                      Malo mi nije bas najjasnije ono sa budzetima, pa ako te ne bude mrzelo baci pogled na onu temu vezano za evropsku kosarku. thnks
                      Last edited by mmajstor; 11-08-17, 01:02.

Comment

• Originally posted by vinetu View Post
                        Ma idi bjezi, kud se njega sjeti, treba da dozivim srcani sada.
                        Moj vlazan san vec dvije godine, takvih igraca nema mnogo.
                        Nama bi pravo legao sada, bolja verzija Rudda i to mnogo.
                        Odličan je Benimon, po meni ne može da se poredi sa Ruddom. Pre svega igrački IQ mnogo veći, solidan šut koliko sam ispratio, dobra asistencija, dobro čita igru i u napadu i u odbrani. Ima dobru tehniku, ne znam kakav je na postu. Ovo je na prvi pogled materijal za Evropu samo takav. Sigurno da ima svoje nedostatke ali ga vidim u Zvezdi za razliku od nekih divljaka. Ja ne volim šutera na kecu ako je samo šuter, jedino da je MWill tip pa da ima i asist, a ni pod košem ne volim bezmozgoviće a Benimon mi deluje da ima klikere.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Inace Lesort done deal. Miško ga je preuzeo tako da je to to, i momak se našao na spisku A reprenzentacije kao zamena za Lovernja.

Comment

• Originally posted by Djordjem View Post
                            Nikada nije radio sa tako mladim igračima?

Sa koliko godina je Tripkovic poceo da igra EL ?

Perovic? Milutinov?

Bogdanovića je Vujosevic odmah ubacio da igra prvu petorku
                            Cvijeticanin, Danilovic (da spomenem nekeke od ex reprezentativaca)

Comment

• Originally posted by Grof View Post
                              Cvijeticanin, Danilovic (da spomenem nekeke od ex reprezentativaca)
                              Danilović je doveden kao verovatno najveći talenat u Jugoslaviji iz KK Bosne sa 18 godina. Čitava afera je bila u pitanju. On se momak skidao za prvi tim Bosne sa 16 godina. Iako dete, pominjan kao legitiman član tada još uvek vrlo ambicioznog tima iz Sarajeva. Inače, da ne ulazimo u to vreme potpuno drugačije nego danas što se tiče godina igranja i pojmova kao što su "mlad" i "veteran". Takođe, Cvijetičaninu DV i nije bio trener, on je već bio u Ciboni kada je DV imenovan. No sad već odlazimo u praistorij. Mašite poentu priče. Nisam uopšte o ovome govorio. Ali hajde da se ne nastavljamo. Nek bude da ste u prvau i da je DV imao sistem u kome je davao šansu svim mladim igračima. Evo, priznajem. U pravu ste. Puna istorija KKP mladih igrača koje je DV stvorio i izbacio kao mlade petliće, niko nije čuo za njih a on ih prepoznao i gurnuo u vatru. Nema kod DV mladih igrača koji nisu dobili šansu i povijenog repa napustili KKP. A verovatno i da je Boriša u KKP kod DV ovaj bi mu dao da 30 minuta stoji na liniji za 3 poena i ispaljuje projektile, čisto da bi se razvio. Čitav bi sistem prilagodio talentovanom dečaku za koga svi znamo da će biti najbolji košarkaš ikada rođen, samo da mu se da šansa.

Comment

• .
                                Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

Working...
                                X