Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobrodošao, a glavno pitanje koji su uslovi.

Comment

• Je l bi mogli nekako Pulena da uglavimo na 4 Zao mi decka mislim da je prevazisao sage dovodjenja Lukovica i Dragutinovica u FK

Comment

• Victor je obmotao peskir oko vrata znojavog, natopljena bijela potkosulja, pepeljara puna... Ozvanici ga vise, porodicu se!

Comment

• Originally posted by Capo dei capi View Post
          Odlicno pojacanje. Jos od kad je nas Bogi objavio da je blizu potpisa, gledam njegove klipove na Jutjubu...I naravno, odmah sam ga doveo u svoj Cikago na 2K17 ;) Covke dominira ovaj prelazni rok, jesam ja #TeamTerza ali svaka mu cast ;) Koncept "dovedi mladog jeftinog pa ga prodaj skupo", je unapredio, pa ga fura u nekoj worldwide varijanti. Salu na stranu, ovakve potpise uvek podrzavam i jako sam zadovoljan kako se kompenzuje odlazak kljucnih igraca iz proslih sezona.
          Na b92 bi zbog ovoga bio banovan, prijatelju. Tamo je Covke u pozitivnom kontekstu zabranjena kategorija. Odma' si njegov bot ili sin njegove svastike.

Comment

• Originally posted by 011 View Post
            Samo da prodje medicinske preglede, da se utvrdi da je skroz zdrav i da je sposoban da iznese sezonu sa 80+ utakmica.
            pa dobro sad, momak od 21 godinu ... nije Mbakve ili Shane Lawal, nema tih nepoznanica.
            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Obestecenje nije veliko, ja iskreno zadovoljan.

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                pa dobro sad, momak od 21 godinu ... nije Mbakve ili Shane Lawal, nema tih nepoznanica.
                Pricalo se da ima nekih problema sa vidom, zato sam to napisao, fizicki je tip top sigirno.

Comment

• Moze li neko opsirnije o momku a da ga nije samo na klipovima gledao?
                  Za mene iskreno nepoznanica, ne pratim francusku ligu pa zato nikad cuo za njega.

Comment

• Originally posted by Storm View Post
                    Na b92 bi zbog ovoga bio banovan, prijatelju. Tamo je Covke u pozitivnom kontekstu zabranjena kategorija. Odma' si njegov bot ili sin njegove svastike.
                    Nije bas tako. Meni je do ovosezonske rasprodaje u potpisu stajalo " jedan je Dr. Covic".
                    Normalno da imas ljude koji su i za i protiv. 100 ljudi, 100 cudi.

Comment

• A tek za Terzu... Hvala Bog(ij)u da smo sad na jednom slobodnom mestu di svako ima pravo na licni stav i da se izmedju ostalog Covketu divi do imbecilnosti (Covke ako citas, sendvici su super)

Edit: ne divim se bas, samo se sprdam na svoj racun, a normalno da cu svaki dobar potez da podrzim, kao i los da iskritikujem (kao npr. kad su onomad umesto pecenice poceli da stavljaju alpsku u sendvic)
                      Last edited by Carcosa; 08-08-17, 20:12.
                      "We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft

Comment

• Ako moze Bogi ili neko drugi ako ima info, da napise koliko smo platili Lesorta plata + obestecenje.

Comment

• Što će biti alley oop-ova, ko je pazario sezonske jeftino je prošao
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by 011 View Post
                            Ako moze Bogi ili neko drugi ako ima info, da napise koliko smo platili Lesorta plata + obestecenje.
                            mislim da od ovog nema nista,

Comment

• Male su sanse da ce se dovoditi cetvorka, barem u neko skorije vreme, Alimpijevic hoce da vidi kako ce da funkcionise ovo sto za sad ima, a bice i minijatura s Keseljem tu.

Goss i Lesort i za sad je to to.

Deluje da ce ova sezona da bude opasna kocka. Ako ne bude sve krenulo kako treba...

Comment

• Nadam se da Pullen ne dolazi, iako sam danas bio za njega cini mi se da Lesort treba pleja koji ga hrani loptama.

Comment

Working...
                                X