Dobrodošao, a glavno pitanje koji su uslovi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Capo dei capi View PostOdlicno pojacanje. Jos od kad je nas Bogi objavio da je blizu potpisa, gledam njegove klipove na Jutjubu...I naravno, odmah sam ga doveo u svoj Cikago na 2K17 ;) Covke dominira ovaj prelazni rok, jesam ja #TeamTerza ali svaka mu cast ;) Koncept "dovedi mladog jeftinog pa ga prodaj skupo", je unapredio, pa ga fura u nekoj worldwide varijanti. Salu na stranu, ovakve potpise uvek podrzavam i jako sam zadovoljan kako se kompenzuje odlazak kljucnih igraca iz proslih sezona.
Comment
-
Originally posted by 011 View PostSamo da prodje medicinske preglede, da se utvrdi da je skroz zdrav i da je sposoban da iznese sezonu sa 80+ utakmica.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Storm View PostNa b92 bi zbog ovoga bio banovan, prijatelju. Tamo je Covke u pozitivnom kontekstu zabranjena kategorija. Odma' si njegov bot ili sin njegove svastike.
Normalno da imas ljude koji su i za i protiv. 100 ljudi, 100 cudi.
Comment
-
A tek za Terzu...Hvala Bog(ij)u da smo sad na jednom slobodnom mestu di svako ima pravo na licni stav i da se izmedju ostalog Covketu divi do imbecilnosti (Covke ako citas, sendvici su super)
Edit: ne divim se bas, samo se sprdam na svoj racun, a normalno da cu svaki dobar potez da podrzim, kao i los da iskritikujem (kao npr. kad su onomad umesto pecenice poceli da stavljaju alpsku u sendvic)Last edited by Carcosa; 08-08-17, 20:12."We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
Male su sanse da ce se dovoditi cetvorka, barem u neko skorije vreme, Alimpijevic hoce da vidi kako ce da funkcionise ovo sto za sad ima, a bice i minijatura s Keseljem tu.
Goss i Lesort i za sad je to to.
Deluje da ce ova sezona da bude opasna kocka. Ako ne bude sve krenulo kako treba...
Comment
Comment