Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Čekajući Godoa...

Comment

• Neko oteo direktora i još par tviteteraša pa tvituje sa njihovih naloga i zaje... nas

Comment

• Закључајте тему док не објаве ко је потписао, па кад објаве одкључјте је поново. Ово нема смисла више.

Comment

• Originally posted by Daba View Post

Husref Musemić, Zlatko Krmpotić, Boško Djurovski, Mitar Mrkela
          Pomeni i klupu
          "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
          Meša Selimović

Comment

• Originally posted by suptil View Post
            Закључајте тему док не објаве ко је потписао, па кад објаве одкључјте је поново. Ово нема смисла више.
            Ne dolazi u obzir
            "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
            Meša Selimović

Comment

• Komšiluk na aparatima

Comment

• Originally posted by Daba View Post
                Husref Musemić, Zlatko Krmpotić, Boško Djurovski, Mitar Mrkela
                Ko je na ljuljašci? ajde da te čujem golube ...
                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                  Ne dolazi u obzir
                  Razmislicemo.

Comment

• Originally posted by Decembarski View Post
                    Komšiluk na aparatima
                    Kod nas je prelazni rok jednostavan - ko dodje, dobrodos`o
                    Meša Selimović

Comment

• HM ja rekoh hevi metal, u fazonu samting big, kad Daba napisa Husref Musemic oslepo sam lol

Comment

• Originally posted by Knipex View Post
                        Vi kako hocete ali ja sam u #TeamHuawei jer onda je nebo granica

O jebem ti zivot...

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                          Ko je na ljuljašci? ajde da te čujem golube ...
                          Krivokapić i Stosić
                          Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• Originally posted by suptil View Post
                            Закључајте тему док не објаве ко је потписао, па кад објаве одкључјте је поново. Ово нема смисла више.

Brate koja je druga poenta ove teme nego nabrajanje svij registrovanih kosarkasa na svetu i lozenje na vlastitog favorita?

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                              Kod nas je prelazni rok jednostavan - ko dodje, dobrodos`o
                              ko ne dodje, vidimo se sljedeci prelazni rok

Comment

• Originally posted by Dobar Los Milos View Post
                                Barabo, zamalo da mi promakne: srecan rodjus! Pa da se uskoro zajedno deremo na televizor.
                                Upravo sam shvatio da naše žene verovatno imaju potpuno iste misli u to vreme...

Originally posted by Vatrogasac View Post
                                Nigde nisam rekao da ides da se bijes sa njim.Nema potrebe da izmisljas.Lepo sam ti napisao zasto
                                Ali ajmo ovako,nastavi da vredjas ljude koji vode klub,jer vidim da je time dajes primer sta je civilizovano i normalno
                                Ja vise takve stvari necu komentarisati niti cu sa tobom ulaziti u razgovor posle ovoga.Ispravljas recenice,seces i vadis iz recenice sta tebi odgovara pa na osnovu toga donosis zakljucke ... samo pljuckanje i vredjanje,nista konkretno.A o radu ljudi u klubu govore njihovi rezultati na svim poljima

Nastavi po starom,ziveo
                                Prijetelju, kao prvo, postoji razlika između onoga što je prihvatljivo za "obične" ljude i javne ličnosti. Ovi drugi su pod tkz. lupom javnosti, pa im se svaki gest prati i drugačije vrednuje u odnosu na obične smrtnike.

Drugo, Risovićeva etiketa javne ličnosti postoji SAMO I ISKLJUČIVO zahvaljujući funkciji koju obnaša, a to je direktor u KKCZ.

Stoga, bez ozbira što piše sa nezvaničnog profila, on I U TOM TRENUTKU predstavlja klub, te shodno tome, ima obavezu da se ponaša shodno ugledu koju mu funkcija nameće.

Dakle, zaključak je, nije ni u kom slučaj jednako kada mi anonimusi seruckamo po forumu i tnjiteru, i kada to radi jedan visoki funkcioner kluba.

Originally posted by Боги View Post
                                Mozda su nove cirlidersice?
                                Njih prosledite slavljeniku.
                                A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

Working...
                                X