Gde je ovde report dugme
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
-
Originally posted by Bobinator BM13 View PostOk ljudi, kontam da ovde ne sme da se priča realno. Ovde se bajke vole i nemam ništa protiv. Pisaću bajke. Jedva čekam sledeću sezonu da vidim i gledam ovu ekipu. Mnogo smo jaki, čak jači nego prošle godine. Doveli smo mnogo dobre igrače koji su to već pokazali u jakim timovima.
Comment
-
S obzirom kakvim je egzodusom počeo prelazni rok - Kako smo se nadali, dobro smo se udali. Francuz deluje kao ulov kapitalac...Sa nekim plejem koji ume posteno da zavrti pik pun pogodak. A i defanzivno mi deluje sasvim solidan, da se razumemo.
I sa njim a i sa ostatkom dovedenih bi vecina navijaca bila super zadovoljna da je na čelu ostao Radonjić. Ovako, sva se pojačanja gledaju kroz prizmu Alimpijevića - pa se nekima možda učine slabija nego što jesu iz proste sumnje u njegovu mladost i neiskustvo da nastavi "prepravljanje" igrača na način na koji je Radonja to radio. Ja, sa druge strane imam samo pozitivnu tremu (+ strah od Muslija i Antica, al to smo prebrinuli). Verujem u ovu ekipu.
Comment
-
Originally posted by Bobinator BM13 View PostOk ljudi, kontam da ovde ne sme da se priča realno. Ovde se bajke vole i nemam ništa protiv. Pisaću bajke. Jedva čekam sledeću sezonu da vidim i gledam ovu ekipu. Mnogo smo jaki, čak jači nego prošle godine. Doveli smo mnogo dobre igrače koji su to već pokazali u jakim timovima.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostJedini legitimni reprezentativac prosle godine je bio Jovic..i to kao treci plej reprezentacije...Imao si "predobrog" Djenku koji je bio na kraju klupe u raspalom Armaniju, Simona koga kad su doveli na dvomesecni ugovor kao ispomoc, navijaci poput tebe su vene sekli, Kuzmica koji je igrao cirka 5 minuta po utakmici....to sto su oni na kraju sezone izgledali kako su izgledali, sto su otisli tamo gde su otisli, rezultat je rada trenera i sistema koji je postavljen u klubu...Elem i sad se po istom principu radi...isto tako se dovode igraci ispod radara od kojih ocekujemo napredak u nasem klubu...Ne znam sta te je navelo da ocekujes igrace poput Pulena,Daya, Rudda...to Zvezda niti je radila, niti ce raditi, niti treba da radi ako zelimo da nam klub funkcionise i dalje....ako zelimo da to bude jos jedan projekat "evropska Zvezda" iz perioda onih koje necu ni da spominjem, pa da nam opet za koju godinu odnose koseve i prodaju grb...onda treba da dovodimo takve....jel ti bar malo jasnije?
Comment
-
@MannyCalavera
blago ovog PDF-aNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Bobinator BM13 View PostPričam za ovu sezonu. Ne prošle gde si imao reprezentativca Jovića, Simonovića, Gudurića. Gde si imao predobrog Djenku, reprezentativca Kuzmića i da ne nabrajam. Sada imaš ekipu od igrača koji nisu u Evropi igrali. Koji nisu ozbiljan meč odigrali. Izgubio si skoro ceo kostur tima, doveo neiskusnog trenera i još neiskusnije igrače. Mogu da pišem i bajke kao većina ovde o mitskim zverima i predobrim igračima ali to ne volim.
Послато са PSP7551DUO уз помоћ ТапатокаLast edited by Johnny Rotten; 08-08-17, 22:16.
Comment
-
Originally posted by Bobinator BM13 View PostNema meni šta da bude jasno, meni je sve kristalno jasno. Biće jasno i većini ovde kada bude krenula sezona."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment