Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I posle sto ne dovodimo pleja i cetvorku?
    Polako rodjaci ))

Comment

• Znaci na dresu naredne godine...zelena salata... ajde Bogoljube davai, davai...
      "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
        I posle sto ne dovodimo pleja i cetvorku?
        Polako rodjaci ))
        Mutan si kao mutan Dunav
        Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• Pisah na instagramu jutros.
          Cova trazio 8 meleona, Karic rekao evo 10.
          Covicu bilo neprijatno i napustio sastanak))

Comment

• Al me podseca ovo na ulaganje onog Arapina u FK CZV...iako bi voleo da je istina,ali tesko.

Sto se mene tice,na pleju mora da dodje asistent,ne kosgeter...ako dovedemo nekog divljaka i njemu damo neogranicen broj suteva,tesko si ga nama,plus tu pada svaki sistem igre u vodu.

Comment

Sta je uzas
              Ne znam, nekako mi gadljivo da u klubu za koji navijam se nalaze takvi likovi. Nije racionalno znam, ali takav mi je prvi osecaj.
              Last edited by mmajstor; 16-08-17, 21:37.

Comment

• Originally posted by Bobinator BM13 View Post
                Ne dižem ja tenziju. Dižu je drugi. Ja samo izražavam svoje mišljenje. Nikoga vredjao, nikoga uvredio. Samo istakao najrealniju stvar.
                Do kad će se pozivati na ovu otrcanu tezu " Ja samo izražavam mišljenje"? Nije ovo tvoj sajt ili privatna prćija pa da si zaštićen nekim amandmanom za sve gluposti koje napišeš.
                Nego za početak se koncentriši na elementarnu kulturu.

Comment

• Mene srecnim cini ovo ,,udruzenje industrijalaca,, ))

Comment

• Daj i nama nekog sponzora da uloži nešto. Sad ako tražimo nekog poštenog da uloži, takvih nema.

Comment

Mene srecnim cini ovo ,,udruzenje industrijalaca,, ))
                      kakva nam je industrija, to bas uliva nadu

Comment

• Drž' se Željko

Comment

• Karić uleće s kintom, a Bogi insajder... ništa nije slučajno
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Hogar View Post
                            Daj i nama nekog sponzora da uloži nešto. Sad ako tražimo nekog poštenog da uloži, takvih nema.
                            Da je iz Rijada, Dohe ... sve 5, ko sav normlan svet
                            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Dobrodoslica za malog Branka i Tea uz postovanje za Gospodje!

Comment

• Pusti to kume...kazi bar "dobro vece", "slemove na gotovs", "kupujte zelenu salatu"....nesto..
                                "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

Working...
                                X