Originally posted by Adam The Llama
View Post
Ja kad sam napisao Cristiana nigde nisam spominjao najboljeg ikada, nego godine i paralelu sa godinam Kejna i kako ti kazes (najboljim igracem PL trenutno) i sta je potrebno da neko bude najbolji igrac PL,a sto se poredjenja tice zasto se ne bi poredili ako i sam kazes da je ovo sto gledas od Spursa nesto najbolje i kazes imaju najboljeg PL igraca trenutno razbili prvaka evrope,al nebitno uvek se hvatas za nove i nove stvari a na milion pitanja ne dajes odgovor
I umesto da da pohvalis Salaha koji ima najbolju ocenu sinoc od svih igraca LFC i pricas kako OX vise nije pozvan u Engleski tim
ti se bavis Murinjom i Spursima vec 4 dana,i stvarno ja ne znam gde sam ja tebe omalovazavao,sam si rekao da slabo pratis i ne razumes se bas u fudbal,a neke moje stavove/misljenje potkrepljenim argumentima nazvao si lupetanje
I stvarno razmisljam zasto ja vodim polemiku o fudbalu sa covekom koji slabo prati fudbal i ne razume se u njega bas najbolje (sam izjavio)
P.S. Prvo poredis sezonu gde se u CFC sve raspalo,sa danasnjicom,a zatim napises kako nije za poredjenje MU pod SAF,a ova sezona 2015 je bas reper za poredjenje,postao si sam kontradiktoran,ocigledno si se pogubio u pisanju u nedostatku argumentacije,i evo sad pisem da ozbiljnu fudbalsku diskusiju mozemo da nastavimo kad pocnes da pratis fudbal,dotle iznosi svoje misljenje,pa ko zeli da polemise sa tobom ok, nemam problem sa tim al stvarno sam mislio da se razumes u fudbal,al eto danas si rekao da si slab u tome
Comment