Originally posted by Adam The Llama
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Adam The Llama View PostPocho je broj jedan trenutno, ovo kako igraju Spursi vec 2sezone je nesto najlepse sto sam gledao u poslednjoj deceniji.
Kaze Fiksni Poch izbacio samo Allija
Kane je bio vec top igrac dok je bio u shipu i grejao klupu Ulloi, i svi smo ovde vec tada culi za njega.
Sent from my SM-T560 using Tapatalk
Sad tek vidim Kejn najbolji igrac PL ,ne spic nego igrac au sunce ti pa on svom klubu nije najbolji pola plate treba Eriksenu da daje za sav uspeh,da ne spominje Azara,Sanceza ,KDB i ostale bolje igraceLast edited by 61563; 01-11-17, 23:12.
Comment
-
Ko je najbolji ako ne covek koji je tri sezone za redom najbolji strelac. Postigao najvise golova/broj utakmica od kada postoji PL nije najbolji igrac lige onda ne znam ko jeste. Sva ta trojica koje si nabrojao su imala velike uspone i padove, ni blizu konstantni kao Kane. To koliko je on bitan za svoj tim ne moze da se poredi sa ostalima koje si nabrojao.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
Ma sve super,to ko sto Jokic trpa u Denveru, a PO videti nece,bolje da je dao 10 golova manje a da su uzeli titulu,kao Azar recimo,veci doprinos ima Sancez za AFC nego Kejn za Spurse,pritom igra u duplo slabijem timu
No nebitno ti si ionako u svom filmu ti opljunes po Salahu na promasen penal,OX ti je bolji,a Salah najbolji igrac ove sezone u LFC,al takav si lik ko sto ne postoji niko samo Van dajk najbolji stoper ikada i samo on je za LFC,njemu nikad neces naci manu ko sto ovog neces pohvaliti,dal si takav covek sujetan ida ne umes da priznas ,gresku,ili si fatalista kad se uvatis za nekog ne znam ili jednostavno ne poznajes materiju zvanu fudbal,tako si se uhvatio Spursa ,a pogotovo Kejna kao da su neko svetsko cudo,ako ne izvuku neki Basel i sl. izletece u 1/8 finala LS, ozbiljne ekipe od marta igraju LS ,ako ne upadnu u jedine 2 teske grupe,a Kejn ako vam je najbolji super sta da vam kazem,da nema Eriksena u Spursima tesko da bi imao i pola golova koliko sad ima,ponavljam ni u svom klubu nije najbolji igrac jer je to EriksenLast edited by 61563; 02-11-17, 13:03.
Comment
-
Ne znam sto imas potrebu da prelazis na drugu temu.
Ti svoje fudbalsko znanje pokazujes svojim prorocanstvima. A ja priznajem da o fudbalu ne znam nista, osim sto pratim po malo PL i to je to, niti sam igrao fudbal niti me ikada nesto preterano zanimao.
Salaha pljujem od prvog dana kad je dosao u Liverpul, nema potrebe da lupetas. Kao sto si lupetao za Adebajora/Lenona...
To sto si ti zaljubljen u Murinja, ne znaci da je tako, i bar nauci minimalno da postujes tudje misljenje.
Comment
-
Kejn je za Ronalda Van Dajk licno.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostNe znam sto imas potrebu da prelazis na drugu temu.
Ti svoje fudbalsko znanje pokazujes svojim prorocanstvima. A ja priznajem da o fudbalu ne znam nista, osim sto pratim po malo PL i to je to, niti sam igrao fudbal niti me ikada nesto preterano zanimao.
Salaha pljujem od prvog dana kad je dosao u Liverpul, nema potrebe da lupetas. Kao sto si lupetao za Adebajora/Lenona...
To sto si ti zaljubljen u Murinja, ne znaci da je tako, i bar nauci minimalno da postujes tudje misljenje.
Tacno moja prorocanstva su obicno u pravu ko sto su bila za Kontea,Soua,Klopa i LFC,AFC,Pep (to ce se dokazati i ove godine) a ja u Murinja nisam zaljubljen,jeste mi on omiljen trener i trenutno najbolji,ali ja volim i Kontea,a iza Murinja stoje rezultati trofeji u vise i liga i vise takmicenja sa puno klubova,pa to ne spominjes a balavis na Poketina,koji nikad nista osvojio nije,i vodio do sad prosek klubove,jedino sto mozes da kazes da igra dopadljivo ,a to i ne sporim,al ovo je sport i rez je najbitniji,mozes da gledas ti recimo MLS,zanimljivo ima golovo obicno dovode napadace strance manje vode racuna pozadi,al onda im dodje neki Meksicki tim u LS i cao,uvek pre za rezultat nego neku lepotu ,a ako se poklopi i jedno i drugo svaka cast ali to se bas bas retko desava,ja sam to video 3 puta Barsa 2010,Milan 2000-ih i RM prosle godine,i nekad kod reprezentacija Brazila i Spanije..a najbolje od svega sto sam kazes da te fudbal po malo zanima i ne pratis ga a ovde pises ko da si popio svu fudbalsku mudrost sveta,pa ja ako nesto ne pratim ne znam,mogu da citam evetualno nesto napisem,a ti onda ispada da glumis pametnjakovica
@mark i ja ne sporim da je jedan od top 3 trenutno ja licno vise volim Costu al to je do ukusa,a on tvrdi da je Kejn najbolji ne napadac nego igrac PL,e to mi zasmetaloLast edited by 61563; 02-11-17, 13:50.
Comment
-
Originally posted by bici View PostKejn je za Ronalda Van Dajk licno.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostZa mene je Hazard najbolji igrač PL-a. Da ima radnu etiku kao Ronaldo, mogao bi posle dua Messi/Ronaldo da konkuriše za najboljeg igrača sveta. Tamo za 2-3 godine. Možda može i ovako, ali teže...
Pritom porediti tim Junajteda taj sa SaFom i ovaj tim Totenhema je neozbiljno, i to od strane Junajtedovog navijaca i idolopoklonika Murinjovog dela.
Ronaldo i nije napadac na kraju krajeva, to igra u poslednjih godinu/dve. Ali dobro ovde i ne moze neka normalna konverzacija, samo se gleda kako da se omalovazi druga strana i na to se gleda kao na argument...
Nigde nisam napisao da je najbolji igrac u istoriji PLa, vec trenutno.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 02-11-17, 16:04.
Comment
Comment