Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma kakvi, nema trika da Monfa dobije sadasnjeg Stena, i da, Kacanovu bas treba psihicka stabilnost, da ne kazem jacina da bi dobio Endija, bez obzira na odlicnu igru i formu, no u ovom mecu su karte da kazemo otvorenije, dok u prvom nema nikakve sumnje.

tapatalk
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
      Donne-moi tous les avertissements que tu peux car tu ne m’arbitreras plus

Prevod: "Mozes mi dati upozorenja koliko hoces, ali ti mi vise neces suditi!"

To je Nadal rekao sudiji kad je dobio upozorenje zbog prekoracenja vremena za servis. Ne znam sta da kazem..
      Da ne spamujem na Rafinoj strani posto ga kritikujem. Za ovako nesto je sudija trebao da mu da upozorenje za ponasanje.Verovatno se uplasio posle onoga sto se desilo sa Novakom. Nije prvi put da radi to Nadal. Preti sudijama, i posle ga se plase.

Comment

• On preti, a zna da ce Toni da odradi prljav posao
        kako je krenuo, na kraju ce mu Toni i suditi...
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

Donne-moi tous les avertissements que tu peux car tu ne m’arbitreras plus

Prevod: "Mozes mi dati upozorenja koliko hoces, ali ti mi vise neces suditi!"

To je Nadal rekao sudiji kad je dobio upozorenje zbog prekoracenja vremena za servis. Ne znam sta da kazem..
          Ovo je neverovatno. Kakve mutne radnje i pretnja.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Za ovo bi Novak vec bio razapet na Ajfelovoj kuli, ali to je Nadal a njemu se eto moze
            sigpic

Comment

• Ko bi Novaka razapeo? Vidim divljao je na prethodnom mecu pa ga niko ne razapinje.
              13/13!

Comment

• Novak nije divljao nego se samo upustio u prepirku sa sudijom.
                Za razliku od prepirke ovde imamo otvorenu pretnju sto se ne desava prvi put, naprotiv.
                sigpic

Comment

• Naravno. Sve sto Novak uradi je nebitno i ne pominje se uopste. Vazi, vazi..ne znam sto i pitam uopste.
                  13/13!

Comment

• Originally posted by Sarafa View Post
                    Naravno. Sve sto Novak uradi je nebitno i ne pominje se uopste. Vazi, vazi..ne znam sto i pitam uopste.
                    Naravno da nije tako, ali nisi u pravu. Neke sudije su već izostavljene u Nadalovim mečevima posle njegovog zahteva. Neću napasti Nadala jer ga volim, ali jednostavno nisu isti slučajevi.

Comment

• Marej-Kacanov:Kacanov je vec sa ovim cetvrtim kolom napravio odlican rezultat i nadam se da danasnji mec nece odigrati kao da se zadovoljio sa time tj da ce dati sve od sebe i igrati hrabro.Karen je klasicni predstavnik stare dobre sovjetske skole tenisa a za sve koji ne znaju to znaci:cisti udarci,rano hvatanje loptice,fantastican bh ali losi voleji i jednodimenzionalna igra.Kad smo vec kod voleja Kacanovu ce taj segment igre danas biti jako vazni jer ne vjerujem da ce i pored svojih sjajnih udaraca sa osnovne linije moci da konstantno probija Mareja.Upravo zbog toga smatram da ce morati malo da odstupi od svog standardnog plana i krene naprijed jer ce nesumljivo ostvarivati prednost u poenima i velika je steta da to ne iskoristi.Najvaznija stvar je kao i kod svakog favorit vs autsajder meca da Kacanov iskoristi svaku priliku koja mu se pruza(servis za set,brejk lopte i id) jer bi u protivnom moglo da bude negativnih poslijedica za njega. O Mareju necu puno pricati jer svi o njemu sve znaju,dodacu samo da mora da smanji greske jer i danas ce imati jako teskog protivnika bez obzira na mladost i renking. Sanse Marej 85-15 zbog neiskustva Rusa

Verdasko-Nisikori:Verdasko je briljirao protiv Kuevasa i iznenadio sa lakom pobjedom,ocekivao sam mec u 4-5 setova jer nas je Verdasko navikao na oscilacije i maratone a Pablo je poznat kao borben igrac koji malo poklanja.Mislim da spanac ima igru za Keia a koliko ce je danas sprovesti u djelo vidjecemo,naravno mora da bude agresivan sa oba krila i otvara teren + zavrsava poene na mrezi jer japanac svasta stize a Fernando nikada nije bio poznat kao igrac koji je mogao dugo i konstantno da napada bez da posalje posalje lopticu u mrezu ili na tribine.Dosta je bitan i taj Bh Verdaska koga sam uvijek hvalio i koji je dosta potcijenjen i zaboravljen udarac kod njega,snjim on pogadja strasne uglove sto se najbolje vidjelo u ovogodisnjem mecu protiv Djokovica koji je morao da dobije.Sto se Nisikorija tice kod njega je uvijek veci problem zdravstveno stanje od samog protivnika a ono ni sada cini mi se nije najbolje,protiv Cunga(koji po meni nista posebno nije pokazao) se dosta mucio i imao los govor tjela ali to se njemu stalno desava i nemora nista da znaci.Kei nikada ne odstupa od svoje dobro poznate igre i sigurno nece ni danas,ima veliku prednost sto se tice kretanja u odnosu na spanca i to bi moglo danas da prevagne jer ce biti dosta razmijena i zbog toga blaga prednost njemu. 60-40 Nisikori

Cilic-Anderson:Cilic igra dobro na ovogodisnjem Rolan Garosu ali mora se reci da je imao i dosta lake protivnike u vidu limitiranog Kravcuka i penzionera Lopeza i Gulbisa.Bice i danas favorit jer mu Anderson lezi ali nece smijeti da salje puno kratkih loptica na Kevinov reket jer time rizikuje 2 stvari a to su 1:Razigravanje protivnika i 2:Pad sopstvenog samopouzdanja i nervoza zbog isgubljenih poena,gemova ili seta.Kao i u prethodnom mecu koji sam analizirao prednost u kretanju je drasticno na strani jednog i igraca a to je Cilic i ako bude dosta razmijena tu vidim njegovu veliku prednost.O Kevinu vecina vas sve zna,odlican servis i osnovni udarci ali u pitanju je mnogo talentovaniji igrac nego se misli i zbog toga je privukao moju paznju.Njegov plan danas je jasan,dobro serviranje i agresivna igra pa sta bude,mozda bude ispraznjen i umoran nakon teskog meca u predhodnoj rundi pa me ne bi izenadila i nesto slabija partija
                      a i vec je zadovoljan ovim plasmanom. Sanse Cilic 65-35

Monfis-Vavrinka:Mec dana ako Gael bude na dobrom nivou ali to je veliko pitanje,dosta se mucio protiv Gaskea i fizicki i igracki a danas ima mnogo tezeg protivnika.Ipak nije bes sanse jer kada je ozbiljan i fokusiran ima igru za Stena jer moze da ga svojim velikim servisom i forhendima otjera nazad a tu se Vavrinka mnogo losije osjeca.Dosta bitan faktor ce biti i publika koji bi mogla u slucaju pozitivnog kretanja rezultata po domaceg tenisera da utice na zbivanja na terenu da dodatnu snagu i samopozudanje Monfisu koji onda igra i iznad svojih realnih mogucnosti.Sten iako je u velikoj seriji pobjeda nije briljirao ovdje i da je Fonjini uspjeo da odservira za taj prvi set ko zna sta bi bilo.Ipak danas je prilican favorit ali morace kao i Marej da povede racuna koliko gresaka pravi jer bi mogao sebe da dovede u tesku situaciju danas.Sanse 85-15 Vavrinka

Comment

Stvarno mislis to?
                        Nisam gledao Monfisa, ali jesam Stana.. Kako igra Monfi to, kad na njega tipujes? Stan je dosta dobar.
                        Sten je jak a Gael brz...
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Da nece da utekne onda negde Monfa

Glupo vise i da te hvalimo DejZ, samo sada si nas razmazio, pa ti vidi sta ces.

tt sa A5 u inat Mi6
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ljudi moji, dokle vise da trpimo ovo gnusno ponasanje pomahnitalog spanca?? Pa on javno preti sudiji koji obavlja svoj posao i to vec drugi put. Javno mu daje do znanja da on nece vise suditi njegove meceve jer ga je opomenuo kao sto pravilo nalaze! Kriminalno, mafijasko ponasanje, za svaku osudu. Decko i citav njegov klan trebaju biti krivicno gonjeni jer je ovo jasan krivicni prekrsaj, snimljen i zabelezen crno na belo. Kako je moguce da se ovo desava u spotu? Da ti coveka javno sikaniras zato sto ti se njegova odluka ne svidja.. Kuda ide ovaj svet? Kuda ide sport? Kakvi celnici Atp-a kakvi bakraci, ovde treba reagovati parisko odeljenje za organizovani kriminal. Vec nekoliko godina unazad, poznato je da su strka i sinovac skloni kriminalnom ponasanju, kada ce napokon doci taj momenat da snage pravosudja ispitaju sta lezi ispod svega toga? Pa ni Bernardo Provenzano ni Totò Riina na vrhu svoje moci se nisu smeli ophoditi na ovaj nacin prema redarima javnog reda i mira.
                            --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by Fića View Post
                              Ljudi moji, dokle vise da trpimo ovo gnusno ponasanje pomahnitalog spanca?? Pa on javno preti sudiji koji obavlja svoj posao i to vec drugi put. Javno mu daje do znanja da on nece vise suditi njegove meceve jer ga je opomenuo kao sto pravilo nalaze! Kriminalno, mafijasko ponasanje, za svaku osudu. Decko i citav njegov klan trebaju biti krivicno gonjeni jer je ovo jasan krivicni prekrsaj, snimljen i zabelezen crno na belo. Kako je moguce da se ovo desava u spotu? Da ti coveka javno sikaniras zato sto ti se njegova odluka ne svidja.. Kuda ide ovaj svet? Kuda ide sport? Kakvi celnici Atp-a kakvi bakraci, ovde treba reagovati parisko odeljenje za organizovani kriminal. Vec nekoliko godina unazad, poznato je da su strka i sinovac skloni kriminalnom ponasanju, kada ce napokon doci taj momenat da snage pravosudja ispitaju sta lezi ispod svega toga? Pa ni Bernardo Provenzano ni Totò Riina na vrhu svoje moci se nisu smeli ophoditi na ovaj nacin prema redarima javnog reda i mira.
                              Ruku na srce i Janko je Paskalu isto rekao i on posle toga nije sudio Jankove mečeve
                              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Osvojice ovo Endi, mora mu se vratiti za proslu godinu i suze.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X