Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vidim da Novak zatvara sutra program na Satrijeu. Ako opet bude malo kisice eto njega i prekosutra. Fino nema sta.
    Ispratio sam klasiku na fudbalu, jos da ispratim i ovo govno od turnira, pa ajmo jovo nanovo. Sve u krug....
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Gleaj ti ove francuske debile Dva puta ga stavljaju na Lenglenu, a naravno Wozniacki, Kuznjecova, Venus i Bascinsky imaju prednost pre 9 kratnog sampiona. Vrlo dobro nema sta, svaka vam cast.
      OVAKO

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        Vidim da Novak zatvara sutra program na Satrijeu. Ako opet bude malo kisice eto njega i prekosutra. Fino nema sta.
        Ispratio sam klasiku na fudbalu, jos da ispratim i ovo govno od turnira, pa ajmo jovo nanovo. Sve u krug....
        Sad sam gledao prognozu,veci dio dana ce bit suncano,nema kise.

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
          Da je Raonic u dobroj formi to sto kazes bi bilo tako ali po mom misljenje Agut je u ovom trenutku opasniji protivnik od Milosa zbog cega bih vise volio da igra sjutra na Satrijeu a i ipak pokazuju malo nepostovanja prema nekom ko je osvojio 9 puta ovaj turnir.Zamisli da stave Federera na Vimbldonu dva puta van centralnog terena,to je nemoguce.
          Ne može mu Agut vode donijet, a ne još da bude opasan na RG

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Gleaj ti ove francuske debile Dva puta ga stavljaju na Lenglenu, a naravno Wozniacki, Kuznjecova, Venus i Bascinsky imaju prednost pre 9 kratnog sampiona. Vrlo dobro nema sta, svaka vam cast.
            To je zato sto ova dvojica francuza treba da zavrse svoj mec od danas.
            Jer uvek ide dva meca zenki, dva muzjaka.
            Kada igra na SL, tj u koliko sati bi trebalo da mu pocne mec?
            sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

Ne prije 12,30 valjda.

Comment

• Boli ga uvo, on ce svoje zavrsiti sutra.
                sigpic

Comment

Boli ga uvo, on ce svoje zavrsiti sutra.
                  Ovo mi nekako zloslutno zvuci.

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
                    Ne prije 12,30 valjda.
                    Koliko znam nema tog ograničenja pa sve zavisi koliko bude brza Svitolina. Ja ne znam što svi ovoliko kukate jer igra na SL pa skroz mu je dobar raspored.
                    Vi osuli po organizatorima pa ispade da je Nole u mnogo boljoj poziciji , a on igra čak posle 3 meča pa i bez kiše sva 3 meča imaju potencijal da se razduže pa on može doći u veliki problem.
                    Eto šta su ti navijači , njihov igrač prvi favorit , a njima smetaju ovakve "sitnice"

Comment

• Sve bi bilo ok samo da su Novaka stavili odma iza Francuzaa,jer sutra nema kise gotovo sigurno i Novak bi 100% zavrsio mec ovako postoji mogucnost da zbog mraka se odlozi nadajmo se da ce Novak biti brz

Rafinju je 4 kolo teze nego qf tako da je i on malo ostecen kao i Novak ali sve su ja mislim Francuzi poremetili planirali su oni da stave ja mislim obojicu na PC
                      Last edited by Srkisa; 04-06-17, 01:15.

Comment

• Pravite preveliku komplikaciju oko rasporeda.

Mec Novak-Ramos bi trebao biti interesantiji nego mec Rafa-Agut. Vece su sanse da ce Ramos, pogotovo na sporijem terenu, uciniti mec zanimljivim nego da ce to uciniti Agut. Doduse, Roberto nije testiran protiv Nadala, ne znamo kakav je match-up, ali realno gledajuci on nema cime da ugrozi Rafu. U razmjenama ce biti inferioran, a napadati protiv Rafe tri seta je za njega defakto nemoguce. Shodno tome, prirodno je da Novak igra na centralnom.

Ipak, mislim da to nije presudjivalo, Rafa igranjem na SL dobija mec usred dana sto je povoljno zbog uslova i zbog sigurnosti da ce se mec danas zavrsiti. Moguce da Novak danas ne zavrsi. Zavisi koliko ce se oduziti raniji mecevi u prvom redu mec Monfis-Gaske. Tako da svi mogu biti donekle zadovoljni. I Francuzi i Rafa i Novak. Naravno, ako nesto podje naopako, bilo za Rafu bilo za Novaka, protestovace. Rafa sto su ga stavili na brzom SL a Novak sto su ga stavili tako kasno.

Nadam se da Ramos nece suditi mec Novak-Ramos. A ako bude sudio Rafi, zanima me da li ce ga opominjati kao Novaka.
                        Last edited by NI; 04-06-17, 07:48.

Comment

• Ma Monfils I Gaske ima da zaglave jedno pet setova.
                          There's something wrong with me chemically
                          Something wrong with me inherently
                          The wrong mix in the wrong genes
                          I reached the wrong ends by the wrong means
                          It was the wrong plan
                          In the wrong hands
                          With the wrong theory for the wrong man
                          The wrong lies, on the wrong vibes
                          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Novak dosta puta igra četvrtfinale na SL i veze to nema s tim koji je meč zanimljiviji. Kao što će i u petak eventualno polufinale igrati prvi u slučaju da upekne zvjezdan.

Comment

• Evo jedan interesantan podatak. U zadnjih 10 godina Nadal je cak tri puta imao kvotu 1.02 u 4. kolu Roland Garrosa. Tu kvotu ima i danas. Ukupno ima 2 pobede i 1 poraz

Comment

Nije meni problem teren, bitno da on pobedi, nervira me tretman prema njihovog najveceg sampiona u istoriji. Ali dobro, ne cudi me nista od ovih kretena koji ne stavljaju reflektore u 21 veka.

Inace NI, igrali su Rafko i Agut jednom u Madridu 2014, dobio Rafa dosta lako. Agut nema cime ugroziti Nadala, za Rafa treba ofanzivan BH i probijati ga na FH strani, ovaj to nema jer mu je BH premekan udarac. Mozda ga namuci u jedan set, ostalo bi trebalo biti rutina za Nadala.

Licno mislim da ce Novak sastaviti Ramosa danas, ali vidjecemo kasnije.

Meni najvise zanima dali Cung moze da izbaci Keija.
                                OVAKO

Comment

Working...