Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lepo reče Džon Mekinro da ako bi došlo do meča između Rafe i Noleta razlika bi bila u 1% na ovu ili onu stranu
    Ne treba otpisivati ni jednog ni drugog.
    A opet ja navijački dajem prevagu Novaku , a i ponoviću nije Rafa još imao pravi test.
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Ma dobar je Rafa, al ne znam dali je dovoljno za titulu. Mada Rafa je to, znao je on igrati jednu igru prva 3-4 kola a od QF/SF da bude sasvim drug igrac i da krene igru za 2 nivoa vise.
      Meni je samo da ostane fokusiran, jer ono sto mi smeta u ovim godinama je sto zna cesto da se izgubi tako u toku meca. Samopouzdanje ima, a borice se makar i ostao bez ruku i nogu posle turnira

Marija, Novak je los match up za Rafu, tako da mu svakako nikad nije lak protivnik. Trenutna forma ide vise na Rafinu stranu.. A navijacki je svako naravno na strani svog igraca.
      13/13!

Comment

• Originally posted by Sarafa View Post
        Meni je samo da ostane fokusiran, jer ono sto mi smeta u ovim godinama je sto zna cesto da se izgubi tako u toku meca. Samopouzdanje ima, a borice se makar i ostao bez ruku i nogu posle turnira

Marija, Novak je los match up za Rafu, tako da mu svakako nikad nije lak protivnik. Trenutna forma ide vise na Rafinu stranu.. A navijacki je svako naravno na strani svog igraca.
        Bukmejkeri su verovatno najrealniji sto se tice prognoza, sanse za osvajanje titula. Vecina od njih daje 64% Nadalu, a kao drugi favorit je Novak sa 17% sansi za titulu. Ostalo (19%) je da neko treci osvoji turnir.

Comment

• Teško baš bilo

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jedna lepa samo za Nikolicu...

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Taman sam se oporavio, kad opet....
              Spoiler
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Samo jedno dijete ima manji obim ruke od Novaka, i ne, ne mislim na ovu djevojcicu.
                sigpic

Comment

• Dayman (a-a-ah...)
                  Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                  Champion of the sun (a-a-ah...)
                  You're a master of karate and friendship
                  For everyone

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Ma Wozniacki je pokusala pre par minuta da prekine mec i to u sred gema
                    prestala da igra, prvo se zalila sudiji, pa onda jurila supervizora po tribinama
                    Poslednja prava prilika za slem u zivotu. Razumi je.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Bolje mu je da ispadne od ovog anonimusa, nego da ga Nadal pojede za doručak!
                      Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 2. jun 2017 17:23) # Link komentara
                      Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-20)

bolje je sto ce ispasti od ovog deckica,nego da ga Nadal ponizi...
                      Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad stojic, 2. jun 2017 17:22) # Link komentara
                      Preporučujem (+31)Ne preporučujem (-17)

Pogledajte odnos pluseva i minuseva(treba napomenuti da je bio i mnogo veci/bolji za vreme meca, a da su posle pobrde Novaka stizali minusevi. Onda samo sat vremena posle ovih komentara druga krajnost.

Danas bi Švarcman sa
                      Ovakvom igrom pregazio bilo kakvog Nadala.Toliko
                      pljuvači ...poz.Švedska
                      (Nedeljko, 2. jun 2017 18:31) # Link komentara
                      Preporučujem (+93)Ne preporučujem (-26)

Klasika kod nas jbg
                      Last edited by colchonero; 03-06-17, 03:53.

Comment

• To je klasika svugdje.

Comment

• Pa sta te madride buni ovde?
                          Kakva klasika? Tipicno navijacki, bez mnogo razumevanja bilo cega i bez postovanja, uz kratku pamet i secanje, imas takvih i ovde.... a i sta ti citas....to da se nasladjujes ili ...?

tapatalk
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                            Lepo reče Džon Mekinro da ako bi došlo do meča između Rafe i Noleta razlika bi bila u 1% na ovu ili onu stranu
                            Ne treba otpisivati ni jednog ni drugog.
                            A opet ja navijački dajem prevagu Novaku , a i ponoviću nije Rafa još imao pravi test.
                            To Mekinro uvijek kaze i sa razlogom. Cesto doda ako bude suncano onda je 51:49% za Nadala a ako bude kisno onda je obrnuto.

Nadal je ove godine u strasnoj formi. On ne moze da igra bolje od ovoga. Da li je nivo mjerljiv onome iz 2008. (Almagru je dao 3 gema, Ferdasku 2, Federeru svih 4), 2010. (nije bilo takve dominacije ali je tokom cijlog turnira bio veliki favorit) i 2013. (mucio se na pocetku da bi igrao najbolje u polufinalu sa Novakom.) Mislim da nije. Godine su ucinile svoje. Ali i opozicija je slabija. Ove godine nema ko da ga pobijedi. Mozda Vavrinka u finalu, pod uslovom da udje relaksiran, zaboravi prijasnje poraze i igra kao Tim u Rimu.

I mozda Novak, pod uslovom da se dovede u red do polufnala. Novak ima igru za Nadala. Treba biti dovoljno samouvjeren i motivisan da bude imao i egzekuciju. Hoce li Novak uspjeti da se potuno stabilizuje do polufinala? Kako sada stvari stoje nece, ali nikad se ne zna.

Comment

• Više šansi da dobije Rafaela ima solidni Novak nego odlični Wawrinka. Još je neko pominjao Wawrinku, on baš nikakve šanse nema.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                                Više šansi da dobije Rafaela ima solidni Novak nego odlični Wawrinka. Još je neko pominjao Wawrinku, on baš nikakve šanse nema.
                                Ostvario sam nemoguce. Dobio sam da ti pohvalis Novaka.

Comment

Working...
                                X